Bursa'da huzurevinden yangın bölgesine destek!

Bursa'da huzurevinden yangın bölgesine destek!

Bursa'da orman yangınlarında zarar gören bölgeye destek vermek amacıyla, Nilüfer Belediyesi İnci ve Taner Altınmakas Huzurevi sakinleri aralarında topladıkları paralarla ihtiyaç duyulan malzemeler alınıp felaket bölgesine gönderilecek.

2021.08.03 15:34 - Son Güncellenme: 2021.08.03 15:34 - Bursa Bölge
A
Bursa'da huzurevinden yangın bölgesine destek!

Nilüfer Belediyesi İnci ve Taner Altınmakas Huzurevi sakinlerden orman yangını felaketinde zarar görenlere anlamlı bir destek geldi. Huzurevinde yaşayanlar, felaketi oturup izlemek yerine ellerinden geleni yapmak için harekete geçti. Yangından zarar görenlere destek olmak için aralarında para toplayan yaşlılar, yangın mağdurlarına az da olsa katkıda bulunmak istediler.

Nilüfer Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürü Selçuk Şahin, huzurevi sakinlerinin bu anlamlı girişiminin kendilerini de çok duygulandırdığını belirterek, "Toplanan bu paralarla afet bölgesinde ihtiyaç duyulan malzemeleri alıp ilgili yerlere ulaştıracağız" dedi.

Orman yangınlarını izlerken büyük acı yaşadıklarını belirten huzurevi sakinleri de bu durumu oturup izlemek yerine ellerinden geleni yapmak istediklerini belittiler. "Yanan ormanlar değil, ciğerlerimiz" diyen yaşlılar yangından zarar gören ailelerin yanında olduklarını belirterek Türkiye'ye geçmiş olsun dileklerini ilettiler.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2021.08.03 15:34 - Son Güncellenme: 2021.08.03 15:34 - Sevcan Sarıkaya
A