Bursa'da hastane alanlarının satış kararıyla ilgili AK Partili vekilden son dakika açıklaması!

Bursa'da hastane alanlarının satış kararıyla ilgili AK Partili vekilden son dakika açıklaması!

Bursa'da bazı sağlık alanlarının özelleştirme kapsamına alınmasının ardından AK Parti Bursa Milletvekili Refik Özen açıklama yaptı. Özen, "Bursa'da hiçbir sağlık kuruluşunun satışı söz konusu olmayacak" dedi.

2026.04.27 22:02 - Son Güncellenme: 2026.04.27 22:14 - Bursa Bölge - BUSE ATEŞ
A
Bursa'da hastane alanlarının satış kararıyla ilgili AK Partili vekilden son dakika açıklaması!

BUSE ATEŞ / BURSADA BUGÜN

Bursa'da Hazine'ye ait bazı taşınmazların özelleştirme kapsam ve programına dahil edilmesi kamuoyunda gündem oldu. Bu kapsamda Osmangazi ilçesinde bulunan Muradiye Devlet Hastanesi'nin yer aldığı alan da programa alındı.

Alınan karar doğrultusunda söz konusu taşınmazların; satış, kiralama, gelir ortaklığı modeli ya da işletme hakkının devri gibi yöntemlerle değerlendirilmesine yönelik süreç başlatılırken, sürecin 2028 yılı sonuna kadar tamamlanması planlanıyordu.

"VATANDAŞLARIMIZ MÜSTERİH OLSUN"

Konuya ilişkin açıklama yapan AK Parti Bursa Milletvekili Refik Özen, Bursalıların endişe etmemesi gerektiğini belirterek, "Bursalı hemşehrilerimiz müsterih olsun; Bursa'da hiçbir sağlık kuruluşunun satışı söz konusu olmayacak" dedi.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2026.04.27 22:02 - Son Güncellenme: 2026.04.27 22:14 - BUSE ATEŞ
A