Bursa'da hamsi ağlarından köpek balığı çıktı
Bursa Mudanya'da avlanan balıkçı teknelerinin hamsi ağlarına, denizlerin canavar balığı olarak adlandırılan "müren" ve "camgöz" cinsi köpek balıkları takıldı.
2015.12.21 12:18 - Son Güncellenme: 2015.12.21 12:37 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
İLGİLİ VİDEO
Canlı yayında köpekbalığı saldırısı!
İLGİLİ VİDEO
2,5 metrelik köpekbalığı yakalandı
Bursa Mudanya'da Tahir Balıkçık'ta teşhir edilen müren balığı 2.5 metre, camgöz köpek balığı ise 1.5 metre boyunda. Köpek balıkları vatandaşların büyük ilgisini çekti. Marmara denizinde hamsi avlayan bir balıkçı teknesinin ağlarına takılan köpek balıklarının Mudanya'da ilk defa tezgaha düştüğü öğrenildi.

Balıkçılar, köpek balığının zaman zaman Marmara denizinin derin sularında görüldüğünü ifade etti. Müren balığının çok lezzetli balık olduğunu, her türlü yemeğinin yapıldığını ifade eden balıkçılar, bir müddet tezgâhta teşhir edildikten sonra uygun fiyata satışa sunulacağını açıkladı.
