Bursa'da hafif kar yağışı trafiği tıkadı!
Meteorolojinin günler önce uyarısını yaptığı hafif kar yağışı Bursa'da trafiği tıkadı. Önlem almayan yetkililere, tedbirsiz sürücüler eklenince zaten akmayan Bursa trafiği tamamen kilitlendi. Bazı araçlar yolda kaldı.
2018.03.01 09:21 - Son Güncellenme: 2018.03.01 09:52 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
İLGİLİ VİDEO
Bursa'da hafif kar yağışı trafiği tıkadı!
İLGİLİ VİDEO
Bursa'da faciaya ramak kaldı
Bursa'da hafif kar yağışı trafiği tıkadı!

2 cm kar kent içi ulaşımı altüst etmeye yetti.

Meteorolojinin günler önce uyarısını yaptığı hafif kar yağışı Bursalılara sabah kabusu yaşattı.

Önlem almayan yetkililere, kar lastiği takmadan yola çıkan tedbirsiz sürücüler eklenince zaten akmayan Bursa trafiği tamamen kilitlendi.
Bazı araçlar yolda kaldı.

Bursa, soğuk hava dalgasının etkisiyle güne kar yağışıyla başladı. Mudanya yolunda kar yağışı sebebiyle trafik durma noktasına geldi.

Bursa şehir merkezinde ve ilçelerinde sabah saatlerinde başlayan ve kısa sürede etkili olan kar yağışı sonucu binaların çatıları ve ağaçlar beyaza büründü.
Bursa - Mudanya yolunda ise etkili olan kar yağışı sonucu trafik durma noktasına geldi. Hava sıcaklığının eksi 2'ye kadar düşmesiyle zaman zaman buzlanmalar yaşandı.
Küçük çocuklar ise soğuk havaya aldırış etmeden yağan karın tadını çıkarmak için sokağa çıktı.
Bursa'da termometreler sıfırın altında 2 dereceyi gösterirken kış turizminin merkezi olan Uludağ'da sıcaklık sıfırın altında 12 dereceye kadar düştü. Uludağ'da gece boyu etkili olan kar yağışı sonucu dün 171 cm olarak ölçülen kar kalınlığı 190 cm'ye ulaştı.
