Bursa 'da Gürsulular seher vaktinde buluşuyor

Bursa 'da Gürsulular seher vaktinde buluşuyor

Bursa'nın Gürsu İlçesinde, protokol mensupları, seher vakitlerinde camilerde ilçe halkıyla buluşarak seher vaktinin bereketini paylaşıyor.

2019.11.01 17:46 - Son Güncellenme: 2019.11.01 17:47 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Bursa 'da Gürsulular seher vaktinde buluşuyor

Belediye Başkanlığı, Gürsu Kaymakamlığı, İlçe Müftülüğü, TÜGVA, GİHMED, İHH ve İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü iş birliğiyle "Seher Vaktinde Şehrin Kalbinde Gürsulular Buluşuyor" sloganıyla gerçekleştirilen program kapsamında, Gürsu protokolü sabah namazlarında ilçe halkıyla buluşuyor.

"Sabah namazının huzurunu ve seher vaktinin bereketini hemşehrilerimizle paylaşıyoruz" diyen Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, "Hemşehrilerimizle birlik ve beraberlik içerisinde hem manevî değerlerimizi birlikte yaşıyoruz, hem de bir araya geldiğimiz ortamlarda olduğu gibi ilçemiz için istişâreler yapma imkânımız oluyor. Birlik ve beraberliğin sıcaklığını seher vakitlerinde hemşehrilerimizle yaşıyoruz" dedi.

Gürsu protokolü, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve ilçe halkı, birlik, kardeşlik, hemşehrilik duyguları içerisinde sabah namazını kılıyor ve ardından birlikte kahvaltı yaparak sohbet ediyor.


 

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2019.11.01 17:46 - Son Güncellenme: 2019.11.01 17:47 - HABER MERKEZİ
A