Bursa'da Gürsulu polisler unutulmadı

Bursa'da Gürsulu polisler unutulmadı

Bursa Gürsu protokolü, Türk Polis Teşkilatı'nın 176. kuruluş yıldönümü ve Polis Haftası kutlamaları kapsamında, Gürsu Polis Teşkilatı mensuplarını ziyaret ederek gönüllerini aldı.

2021.04.10 19:08 - Son Güncellenme: 2021.04.10 19:09 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Bursa'da Gürsulu polisler unutulmadı

AK Parti Bursa Milletvekili Atilla Ödünç, Gürsu Belediye Başkan Vekili Osman Altaş, Gürsu Belediyesi meclis üyeleri ve protokol mensuplarının katılımıyla, Gürsu Emniyet Müdürlüğü ziyaret edildi.  

Polis Teşkilatı mensuplarının gününü kutlayan AK Parti Bursa Milletvekili Atilla Ödünç ve Gürsu Belediye Başkan Vekili Osman Altaş, Gürsu Belediyesi'nce hazırlanan ve 40 yıllık hatır manası taşıyan, polislerin isimlerinin yazılı olduğu kupalar, kahve ve çikolatalardan oluşan hediye paketlerini polislere sundu.

Gürsu Polis Teşkilatı mensuplarının hepsinin isimlerine hazırlanan hediye paketlerinde yer alan mektuplarla da polislerin günlerini kutlayan Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, "Can ve malımızın koruyucusu, toplumsal barış ve huzurumuzun güvencesi, gönüllerimizin kahramanları değerli polis teşkilatı mensuplarımızın, kendi canları pahasına, bizler için, fedakarca çalışmalarına saygı ve minnetlerimi sunarak, Polis Teşkilatı'mızın 176. kuruluş yıldönümünü kutluyorum" dedi.  

   

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2021.04.10 19:08 - Son Güncellenme: 2021.04.10 19:09 - HABER MERKEZİ
A