Bursa'da günübirlikçilerin teleferik çilesi

Bursa'da günübirlikçilerin teleferik çilesi

Teleferik ile geldikleri Uludağ'da pazar gününü geçiren günübirlikçiler, dönüş yolunda büyük çile yaşadı. Yüzlerce vatandaş, teleferik kabinlerine binebilmek için saatlerce kuyrukta bekledi, izdiham yaşandı. Görevliler, yoğunluğu azaltabilmek adına yoğun çaba sarf etti.

2017.12.31 19:33 - Son Güncellenme: 2017.12.31 19:47 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Bursa'da günübirlikçilerin teleferik çilesi
01:31 Bursa'da günübirlikçilerin teleferik çilesi

İLGİLİ VİDEO

Bursa'da günübirlikçilerin teleferik çilesi

2017'nin son gününde hafta sonu tatilini de fırsat bilerek teleferik ile Uludağ'a gelen günübirlikçiler, dönüş yolunda çile yaşadı. Akşam saatlerinde Bursa şehir merkezine inmek için Kurbağa Kaya (Oteller) İstasyonu'nda uzun kuyruklar oluşturan vatandaşlar, teleferiğe binebilmek için saatlerce beklemek zorunda kaldı.

Zaman zaman tartışmaların da yaşandığı gözlenirken, teleferik çalışanları da 20 saniyede bir, 1 kabinin geldiği ve 8 kişilik 140 adet kabinin yer aldığı teleferikte yaşanan yoğunluğu azaltmak için gün boyu büyük çaba sarf etti.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2017.12.31 19:33 - Son Güncellenme: 2017.12.31 19:47 - HABER MERKEZİ
A