Bursa'da gayri meşru bebeği çöpe atan anneden skandal açıklamalar

Bursa'da gayri meşru bebeği çöpe atan anneden skandal açıklamalar

Bursa'da, gizli ilişki yaşadığı S.D.'den hamele kalan ve dünyaya getirdiği erkek bebeği çöp konteynerinde bulunan Ç.Ş.'nin Çekirge Devlet Hastanesi'ndeki tedavisi tamamlandı. Vahşete imza atan adamın ardından kadın da tutuklandı.

2016.01.22 14:14 - Son Güncellenme: 2016.01.22 14:53 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Bursa'da gayri meşru bebeği çöpe atan anneden skandal açıklamalar
01:12 Bursa'da gayri meşru doğan bebek çöpe atıldı!

İLGİLİ VİDEO

Bursa'da gayri meşru doğan bebek çöpe atıldı!

Bugün taburcu edilen Ç.Ş., Bursa Emniyet Müdürlüğü'ne getirildi. Burada ilişki yaşadığı S.D.'nin tutuklandığını öğrenen Ç.Ş. verdiği ifadesinde şunları anlattı:

"Ben İnegöl'de yaşıyordum. Geçen yıl ailemin yanından kaçıp Bursa'daki sevgilim ile kalmaya başladım. Onunla tartışınca bu kez S.D. ile tanıştım ve onunla yaşamaya başladım.

Hamile kaldığımı anlamadım. O gün sancılarım sıklaşınca gittiğim tuvalette doğum yaptım. Hemen S.D.'yi çağırdım. Şoka girmiştim. Bebeğin kolları ve ayakları hareket ediyordu. Öyle hatırlıyorum. Sonra oturma odasında bulunan S.D.'yi çağırdım. O da şaşırdı ve mutfaktan aldığı ekmek bıçağı ile bebeğin göbek bağını kestik.

Bu sırada bebeğin nefes almadığını gördük. Bunun üzerine S.D. bebeği bir çuvala koyarak, tavan arasına bıraktı. Akşam olunca cesedi çöp konteynerie atmış. Ben ise o sırada kanamam durmadığı için hastaneye gitmiştim."

Sorgulaması tamamlanan genç kadın daha sonra adliyeye götürüldü.

Nöbetçi mahkemeye sevk edilen Ç.Ş. de "ihmal ve kasten adam öldürmek" suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi. Adli Tıp Kurumu'nda yapılacak otopsiyle erkek bebeğin ölü doğup doğmadığı netlik kazanacak.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2016.01.22 14:14 - Son Güncellenme: 2016.01.22 14:53 - HABER MERKEZİ
A