Bursa'da film ve örgü aynı salonda

Bursa'da film ve örgü aynı salonda

Türkiye genelinde 7 şehirde eş zamanlı düzenlenen Örgü Sinema etkinliği, Bursa'da yoğun katılımla gerçekleşti.

2026.02.07 11:33 - Son Güncellenme: 2026.02.07 11:52 - Magazin - ERSEL NALBANT
A
Bursa'da film ve örgü aynı salonda
01:00 Bursa'da film ve örgü aynı salonda

İLGİLİ VİDEO

Bursa'da film ve örgü aynı salonda

Sinema keyfiyle örgüyü birleştiren kadınlar, ördükleri parçaları huzurevlerinde yaşayan kimsesiz yaşlılar için şala dönüştürerek anlamlı bir sosyal sorumluluk örneği sergiledi. Türkiye genelinde 7 şehirde aynı anda gerçekleştirilen Örgü Sinema etkinliği, Bursa'da da yoğun katılımla yapıldı. İzmir, İstanbul, Ankara, Antalya, Bursa, Sakarya ve Konya'da eş zamanlı olarak düzenlenen organizasyonda katılımcılar, sinema keyfini sosyal sorumlulukla birleştirdi.

Etkinlikte gönüllüler, haroşa tekniğiyle kare örgü parçalar örerken, ortaya çıkan ürünlerin huzurevlerinde yaşayan kimsesiz yaşlılar için şal haline getirileceği ve sevgiyle hediye edileceği belirtildi.

Farklı şehirlerde aynı amaç etrafında buluşan kadınlar, dayanışma ve paylaşımın en güzel örneklerinden birini sergilerken, Bursa'daki organizasyon katılımcılardan büyük takdir topladı

Etkinlikte konuşan  Desaryou Hobby House işletme sahibi Arzu Aydın Toplam 7 şehirde aynı seansta aynı filmde 1862 kadın huzurevlerindeki yaşlılarımıza hediye edilmek üzere haroşa kare parçalar ördü. Örgü Sinema nın bir sosyal sorumluluk ve bir iyilik projesi olduğunu birlik ve dayanışma içinde kadının gücü ile bu tür organizasyonlara devam edeceklerini söyledi .

 

 

Diğer Magazin Haberleri için tıklayın


2026.02.07 11:33 - Son Güncellenme: 2026.02.07 11:52 - ERSEL NALBANT
A