Bursa'da engelli bireyler ve aileleri Çanakkale'yi gezdi

Bursa'da engelli bireyler ve aileleri Çanakkale'yi gezdi

Bursa Osmangazi Belediyesi, Engelliler Haftası dolayısıyla düzenlediği etkinlikler kapsamında Osmangazi Engelli Bakım Merkezi'nde (OBAM) eğitim gören engelli vatandaşları ve ailelerini Çanakkale'ye götürdü.

2017.05.17 15:00 - Son Güncellenme: 2017.05.17 15:00 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Bursa'da engelli bireyler ve aileleri Çanakkale'yi gezdi

Osmangazi Belediyesi, engelli bireylerin topluma kazandırılması, kaynaştırılması, yaşama sevinci ve motivasyonunun arttırılması amacıyla çalışmalarına devam ediyor. Engelliler Haftası dolayısıyla, OBAM'da eğitim gören engelli bireyler için Çanakkale gezisi düzenlendi.

Geziye engelli bireyler ve aileleri katıldı. İlk defa Çanakkale'ye giden engelliler, uzman rehberler eşliğinde Seyit Onbaşı Anıtı, Şahindere Şehitliği, Şehitler Abidesi ve 57'inci Alay ve Conkbayırı'nı gezme fırsatı buldu.

İstiklal destanının yazıldığı toprakları gezen engelliler ve aileleri, büyük mutluluk yaşadı. Osmangazi Belediyesi'nin her zaman engelli vatandaşların yanında olduğunu belirten engelli yakınları, Başkan Mustafa Dündar'a hem Çanakkale gezisi hem de her zaman kendilerine vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür etti. 

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2017.05.17 15:00 - Son Güncellenme: 2017.05.17 15:00 - HABER MERKEZİ
A