Bursa'da en çok atık yağı toplayana ödül

Bursa'da en çok atık yağı toplayana ödül

Bursa Osmangazi Belediyesi'nin İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Albiyobir iş birliğiyle her yıl geleneksel olarak düzenlediği "Okullararası Ödüllü Bitkisel Yağ Toplama Yarışması"nın 7'ncisi başladı.

2015.11.19 11:17 - Son Güncellenme: 2015.11.19 11:22 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Bursa'da en çok atık yağı toplayana ödül

Osmangazi Belediyesi tarafından bitkisel atık yağların çevreye verdiği zararı önlemek maksadıyla 2009 yılından bu yana düzenlenen "Okullararası Ödüllü Bitkisel Yağ Toplama Yarışması"nın startı verildi.

Bu yıl 7'ncisi düzenlenen yarışmada öğrenciler 8 ay boyunca atık yağ toplamak için mücadele edecek. İlk, orta ve liselerin yarışacağı yarışma 27 Mayıs 2016 tarihinde sona erecek. Yarışma sonunda en fazla atık yağı toplayan okullar ve öğrenciler 5 Haziran Dünya Çevre Günü'nde düzenlenecek törenle ödüllendirilecek.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2015.11.19 11:17 - Son Güncellenme: 2015.11.19 11:22 - HABER MERKEZİ
A