Bursa'da doğayla baş başa tatilin adresi: Mütevelli Çiftliği

Bursa'da doğayla baş başa tatilin adresi: Mütevelli Çiftliği

Büyük kentlerin kasvetli havasının yanı sıra koronavirüsün etkilerinden uzaklaşmak isteyenler doğal ortamlara yönelmeye devam ediyor. Bursa'nın Mudanya ilçesinde bulunan Mütevelli Çiftliği ziyaretçilerine alışılmışın dışında bir tatil imkanı sunuyor. Mütevelli Çiftliği İşletmecisi Cem Mütevelli, "Aileler geldikleri zaman doğayla iç içe, yazın havuzda kışınsa şöminenin başında keyifli vakit geçirebiliyorlar. Diledikleri gibi göletin çevresinde ve doğada yürüyüş yapabilirler. Burası, içinde çift kişilik yatakların olduğu ve on kişinin rahatça konaklayabileceği beş odalı bir yer" dedi.

2021.08.27 08:31 - Son Güncellenme: 2021.08.27 09:12 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Bursa'da doğayla baş başa tatilin adresi: Mütevelli Çiftliği
04:21 Bursa'da doğayla baş başa tatilin adresi: Mütevelli Çiftliği

İLGİLİ VİDEO

Bursa'da doğayla baş başa tatilin adresi: Mütevelli Çiftliği

HABER MERKEZİ / BURSADA BUGÜN

Covid-19 nedeniyle tatil yapmak isteyenlerin seçenekleri değişiyor. 

Bursa'ya yaklaşık 20 kilometre mesafede bulunan Mütevelli çiftliği, ziyaretçilerine bozulmamış doğası ve tesisiyle temiz bir çevrede doğayla iç içe tatil fırsatı sunuyor.

Çiftliğe gelen tatil severler, kalabalıktan uzak doğayla iç içe vakit geçirirken çiftliğin eşsiz manzarasıyla da adeta büyüleniyor. 

"BUTİK OTELLER GİBİ ODA SATIŞI YAPMIYORUZ" 

Mütevelli Çiftliği'nin işletmecisi Cem Mütevelli, "Çiftlik aslında amcam ve babamın sürdürdükleri tabakhane ve dericilik işini bitirip, tarımla uğraşma isteklerinin üzerine kurulmuş bir yazlık ev. Ben yurt dışından döndükten sonra burayı işletmeye çevirme kararı aldım. Ondan sonraki süreçte de faaliyetlerimize başladık. Çiftliğimizde sadece özel ailelere ve gruplara hizmet veriyoruz. Bu yüzden butik oteller gibi oda satışı yapmıyoruz. Aileler geldikleri zaman doğayla iç içe, yazın havuzda kışınsa şöminenin başında keyifli vakit geçirebiliyorlar. Diledikleri gibi göletin çevresinde ve doğada yürüyüş yapabilirler. Burası, içinde çift kişilik yatakların olduğu ve on kişinin rahatça konaklayabileceği beş odalı bir yer. Aynı zamanda kendi doğal bahçemiz de mevcut. Burada misafirlerimizin markette bulabilecekleri her şey sezonluk olarak ekilir. Hepsini diledikleri zaman ücretsiz olarak toplayabilirler. Yemek için ise misafirlerimize kendi yemeklerini hazırlayabilecekleri bir yer tahsis ediyoruz" ifadelerine yer verdi. 

"TİRİLYE'YE 7, MUDANYA'YA 17 VE BALAT'A DA 25 KİLOMETRE MESAFEDE"

"Bunun dışında özel olarak istenilen, farklı mutfak kültürlerine ait yemekler olduğu takdirde, Cordon Blue mezunu, yurt dışı eğitimi almış şeflere, diledikleri menüyü hazırlatarak konuklarımıza hizmet sağlıyoruz" diyen Cem Mütevelli, "Pandemi sebebiyle aralıklı olarak çalışıyoruz. Misafirlerimiz çıkış yaptıktan sonra evi tamamen havalandırmaya bırakıyoruz. Girişlerden önce ve çıkışlardan sonra da ilaçlama cihazıyla evi tamamen dezenfekte ediyoruz. Evdeki tüm eşyaların temizliği ve havuz bakımı da profesyonel bir firma tarafından yapılıyor. Bunun dışında evin doğa içerisinde olması da zaten bu konuda bir avantaj sağlıyor.Tirilye'ye 7, Mudanya'ya 17 ve Balat'a da 25 kilometre mesafede olan yerimize Google Haritalar uygulamasından kolayca ulaşılabilirsiniz. Hem doğayla uğraşmayı sevdiğim için hem de 10 yıldır başkasına çalışmanın vermiş olduğu iş disiplinini bildiğim için burada kendi işimi yapıyor olmak, uzun çalışma saatlerine rağmen bana mutluluk veriyor" şeklinde konuştu.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2021.08.27 08:31 - Son Güncellenme: 2021.08.27 09:12 - HABER MERKEZİ
A