Bursa'da doğal fotoğraf stüdyosu ayçiçeği tarlaları
Bursa'nın Nilüfer ilçesindeki ayçiçeklerinin açmasıyla birlikte sarıya boyanan tarlalar, fotoğraf çektirmek isteyenlerin uğrak yeri oldu.
2019.06.28 10:09 - Son Güncellenme: 2019.06.28 12:36 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
İLGİLİ VİDEO
Bursa'da doğal fotoğraf stüdyosu ayçiçeği tarlaları
Sosyal medyada paylaşılan görüntülerle haberdar olup gelen vatandaşlar, tarlalarda özçekim yapıp fotoğraf çektiriyor.

Türkiye'nin yağ ve kuruyemiş üretiminde önemli bir yere sahip olan ayçiçeklerinin, diğer adıyla 'Günebakanların' çiçek açmasıyla tarlalar sarıya boyandı. Nilüfer ilçesinde, Bursa-İzmir karayolu üzerinde bulunan ayçiçeği tarlaları, sosyal medyada hızla yayılan fotoğrafları ile birlikte ilgi odağı oldu.
Fotoğrafları gören çok sayıda kişi, sarı renge boyanan tarlaların yolunu tuttu.

Tarlalar, sosyal medya için fotoğraf çekinmek isteyenlerin doğal stüdyosu haline geldi.

'BURADA ÇEKİLDİĞİM FOTOĞRAFLARI SOSYAL MEDYA HESAPLARIMDA PAYLAŞIYORUM'
Sarıya boyanan ayçiçek tarlalarını görünce fotoğraf çekilmek istediğini belirten Betül Aksuy, "Yolda ayçiçek tarlalarını gördük. Çok beğendik. Fotoğraf çeken bir arkadaşımıza mesaj atıp bizi ayçiçek tarlasında çekmesini istedik ve buraya geldik. Doğada fotoğraf çekilmeyi seviyorum. Çekildiğim fotoğrafları sosyal medya hesaplarımda paylaşıyorum" dedi.
