Bursa'da daha yeşil bir Nilüfer için belediye fidan dağıttı! (ÖZEL HABER)

Bursa'da daha yeşil bir Nilüfer için belediye fidan dağıttı! (ÖZEL HABER)

Nilüfer Belediyesi'nin, 5 gün boyunca devam edecek fidan dağıtımı başladı. Gelen vatandaşlar ücretsiz olarak, dikime hazır fidanları alıp gidebiliyor. Nilüferliler kampanyaya yoğun ilgi gösteriyor.

2020.01.15 10:11 - Son Güncellenme: 2020.01.15 11:02 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Bursa'da daha yeşil bir Nilüfer için belediye fidan dağıttı! (ÖZEL HABER)
01:27 Bursa'da daha yeşil bir Nilüfer için belediye fidan dağıttı! (ÖZEL HABER)

İLGİLİ VİDEO

Bursa'da daha yeşil bir Nilüfer için belediye fidan dağıttı! (ÖZEL HABER)

EZGİ KAYI / BURSADA BUGÜN

Nilüfer Belediyesi Başkan Yardımcısı Remzi Çınar, "Birileri yeşili kesmeye, yakmaya çalışırken biz belediye olarak tekrar yeşertip, bilinç uyandırmaya çalışıyoruz" diyerek herkesi fidan almaya davet etti.

"FİDANLARI NİLÜFER'DE NİLÜFERLİLERİN ELİYLE TOPRAKLA BULUŞTURMAYI HEDEFLİYORUZ"

Çınar, "Park Bahçeler Müdürlüğü bünyesinde Nilüfer Belediyesi, Alaaddin Bey Ek Hizmet Binası'nda beş gün sürecek fidan dağıtımımız başladı, kampanyamızı yaklaşık 15 yıldır sürdürüyoruz. Her bir yurttaşa 15 adet olmak üzere toplamda 20 bin fidanı, Nilüferlilerin eliyle toprakla buluşturmayı planlıyoruz" dedi.

Fidan dağıtımına vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği görüldü.

KAMPANYAYA YOĞUN İLGİ

Çınar, katılımdan dolayı vatandaşlara teşekkür ederek "Nilüfer Belediyesi'nin 'Nilüfer'i Yeşil Yapma' kampanyası çerçevesinde 15 yıldır süren bu çalışma bu yıl da vatandaşlarımız tarafından büyük bir ilgiyle karşılandı, ilk günün ilk saatleriyle yoğun bir taleple karşı karşıya kaldık. Yurttaşlarımız bu fidanları alıp kendi elleriyle kendi bahçelerinde veya uygun gördükleri yerlerde toprakla buluşturup dikiyorlar. Nilüfer Belediyesi bu anlamda bilinçliliğini yurttaşla paylaşırken bir farkındalık yaratıyor. Vatandaşlarımızın da gösterdiği ilgiyle bu kampanyamızı pekiştiriyoruz. Biz yurttaşlarımızın bu etkinliğe göstermiş oldukları katılımdan dolayı çok memnunuz, tabii bu etkinliğimizi sürdürerek devam ettireceğiz. Sadece bu kampanyayla sınırlı kalmayıp yıl içerisinde değişik etkinliklerimizle Nilüfer Belediyesi olarak tekrar yeşertmeye, yeşillendirmeye ve doğa bilincini tüm yurttaşlarımızda oluşturmaya çalışacağız" şeklinde konuştu.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2020.01.15 10:11 - Son Güncellenme: 2020.01.15 11:02 - HABER MERKEZİ
A