Bursa'da çocuk hırsız önce para sonra meşrubat çaldı

Bursa'da çocuk hırsız önce para sonra meşrubat çaldı

Bursa'da kıraathanenin camını kırarak içeriye giren 14 yaşındaki hırsız, önce para sonra meşrubat çalarken o anlar güvenlik kameralarına yansıdı.

2023.03.30 14:39 - Son Güncellenme: 2023.03.30 14:43 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Bursa'da çocuk hırsız önce para sonra meşrubat çaldı
00:53 Bursa'da çocuk hırsız önce para sonra meşrubat çaldı

İLGİLİ VİDEO

Bursa'da çocuk hırsız önce para sonra meşrubat çaldı

Olay, İznik ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, otobüs terminalinde Uğur Yücel tarafından işletilen kıraathaneye gelen gelen şüpheli, camı sert bir cisimle kırarak içeri girdi.

Para ve meşrubat çaldı

Önce kasadaki bir miktar parayı çalan şüpheli, dolaptan birkaç şişe meşrubatı da yanına alarak diğer kapıdan çıkıp uzaklaştı. Sabah iş yerine gelen Uğur Yücel durumu fark ederek polisi arayıp ihbarda bulundu.

Hırsızın 14 yaşında olduğu ortaya çıktı

Olay yerinde inceleme yapan ve kıraathanenin güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen ekipler, kimliğini belirledikleri 14 yaşındaki şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2023.03.30 14:39 - Son Güncellenme: 2023.03.30 14:43 - HABER MERKEZİ
A