Bursa'da çocuk bakımı kursiyerleri sertifikalarını aldı

Bursa'da çocuk bakımı kursiyerleri sertifikalarını aldı

Bursa'nın Mudanya ilçesinde, Halk Eğitim Merkezi bünyesinde açılan 4-6 yaş çocuk bakımı kursunu bitiren 13 kursiyer, sertifikalarını alarak usta öğretici oldu.

2016.04.07 19:54 - Son Güncellenme: 2016.04.07 19:54 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Bursa'da çocuk bakımı kursiyerleri sertifikalarını aldı

Mudanya Halk Eğitim Merkezi'ndeki sertifika törenine HEM Müdürü Remzi Ataman, İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Şeker ve kursiyerler katıldı.Haftanın 4 günü toplam 296 saat eğitim gören kursiyerler, 4-6 yaş çocukların zihnî, sosyal, psikolojik ve fizikî gelişimlerini kavrayıp, çocukların beklentilerinin neler olduğunu öğrendiler.

HEM Müdürü Ataman, "Ülkemizde 4-6 yaş çocukların sağlıklı olarak yetişebilmesi için eğitim şart. Birer usta eğitimci olan kursiyerlerimizi ve öğretmenleri Aslı Güleç'i kutluyor, başarıların devamını diliyorum" dedi.
Daha sonra 13 kursiyere sertifikaları verildi.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2016.04.07 19:54 - Son Güncellenme: 2016.04.07 19:54 - HABER MERKEZİ
A