Bursa'da camilerden sela sesleri yükseldi

Bursa'da camilerden sela sesleri yükseldi

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016'daki hain darbe girişiminde birlik ve beraberliğin sembolü selalar, bu gece Türkiye genelinde 90 bin camide tekrar okundu. 81 ilde olduğu gibi Bursa'daki camilerden de sela sesleri yükseldi. 

2020.07.16 00:09 - Son Güncellenme: 2020.07.16 01:43 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Bursa'da camilerden sela sesleri yükseldi
02:28 Bursa'da camilerden sela sesleri yükseldi

İLGİLİ VİDEO

Bursa'da camilerden sela sesleri yükseldi

01:41 Bursa'da 15 Temmuz şehitleri için sela okundu

İLGİLİ VİDEO

Bursa'da 15 Temmuz şehitleri için sela okundu

Diyanet İşleri Başkanlığınca düzenlenen programlar çerçevesinde, 15 Temmuz hain darbe girişimi sırasında millete ihanete karşı birlik ruhu aşılayan ve manevi bir güç sağlayan sela sesi, saat 00.13 itibarıyla 81 il ve ilçedeki 90 bin camide aynı anda yeniden yükseldi.

81 ilde olduğu gibi Bursa'daki camilerde de sela sesleri yükseldi. Bursa Ulucami önüne gelen bazı vatandaşlar da okunan selayı dinledi.

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş da Beştepe Millet Camisi'nde sela okudu.

Hain darbe girişiminin 4. yılında, şehit olan vatandaşlar için tüm camilerden yükselen sela seslerinin ardından dualar edildi.

Öte yandan bu gece cami ve minarelerin ışıklarının sabah namazına kadar açık tutulacağı belirtildi. 

 

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2020.07.16 00:09 - Son Güncellenme: 2020.07.16 01:43 - HABER MERKEZİ
A