Bursa'da bunaltıcı sıcaktan dolayı halk İznik Gölü'ne akın etti

Bursa'da bunaltıcı sıcaktan dolayı halk İznik Gölü'ne akın etti

Orhangazi'de sıcaktan bunalan vatandaşlar soluğu İznik gölünde alıyor.

2024.06.07 12:21 - Son Güncellenme: 2024.06.07 12:23 - Bursa Bölge - FATİH MISIR
A
Bursa'da bunaltıcı sıcaktan dolayı halk İznik Gölü'ne akın etti

Orhangazi'de sıcaklık 35 dereceleri gösterirken sıcaktan bunalan vatandaşlar, İznik Gölü Orhangazi sahil kenarına akın etti. Kimileri burada sıcaklıktan kaçmak için çamlık alanda gölgeler de zaman geçirirken kimileri ise suyun  çekilmesine rağmen göle girerek kendilerini serinletiyor.

Yaz aylarında vatandaşlarının en uğrak yeri olan İznik gölü Orhangazi çamlık piknik alanı gündüz dışında da akşamları da vatandaşların en uğrak yeri oluyor.

Piknik Yapan Kişiler Tam Not Aldı

Sıcaklardan bunalıp Orhangazi'de İznik gölü çamlık  alanda piknik yapmaya gelen vatandaşlar kendilerinden sonra gelen kişileri düşünerek yanlarında getirdikleri yiyecek içecek ambalajlarının çöplerini çöp kovasına bıraktı. Daha önce duyarsız kişiler tarafından  bölge çöplerle kirletilirken son zamanlarda piknikçilerin çöplerini toplayıp çöp kutusuna atması vatandaşlardan tam not aldı.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2024.06.07 12:21 - Son Güncellenme: 2024.06.07 12:23 - FATİH MISIR
A