Bursa'da bugün ve yarın hava durumu nasıl olacak? (24 Kasım 2020 Salı)

Bursa'da bugün ve yarın hava durumu nasıl olacak? (24 Kasım 2020 Salı)

Bursa'da bugün hava parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra kuzey kesimleri yer yer hafif sağanak yağışlı. Sıcaklık en yüksek 14 derece ölçülüyor. Sabah hava buz kesti. Meteoroloji yetkilileri sıcaklığın sabah ve gece saatlerinde 4-3 derece bandında seyrettiğini bildirdi.

2020.11.24 08:46 - Son Güncellenme: 2020.11.24 09:15 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Bursa'da bugün ve yarın hava durumu nasıl olacak? (24 Kasım 2020 Salı)
02:23 Bursa'dan belgesellik görüntüler geldi

İLGİLİ VİDEO

Bursa'dan belgesellik görüntüler geldi

Bursa'da bugün sıcaklık en yüksek 14 derece.

Hava parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra kuzey kesimleri yer yer hafif sağanak yağışlı.

Sabah hava buz kesti. Meteoroloji yetkilileri sıcaklığın sabah ve gece saatlerinde 4-3 derece bandında seyrettiğini kaydetti. 

Yarın hava kapalı olacak. Sıcaklık yine 14 derece seviyesinde kalacak. 

Bursa'da perşembe ve cuma da 16 derecelik hava sıcaklıkları görülecek.

İŞTE BURSA'NIN BEŞ GÜNLÜK HAVA DURUMU!

BURSA'NIN İLÇELERİNDEKİ HAVA DURUMU İÇİN TIKLAYIN!

METEOROLOJİK GÖRÜNÜM

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemizin kuzey kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Batı Karadeniz kıyı kesimi, İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Yalova, Kırklareli'nin kıyı ilçeleri, Balıkesir ve Bursa'nın kuzey kesimleri ile Samsun'un ve Ordu'nun kıyı kesimlerinin yer yer yağmurlu, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde Marmara, Batı ve Orta Karadeniz'in iç kesimleri, İç Ege ve İç Anadolu'da yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: Önemli bir değişiklik beklenmiyor.

RÜZGAR: Genellikle kuzey ve kuzeydoğu yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, öğle saatlerinden sonra Marmara'nın batısı ve Kuzey Ege kıyılarında yer yer kuvvetli (30-60 km/saat) olarak eseceği tahmin ediliyor.

MARMARA

Parçalı yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Yalova, Kırklareli'nin kıyı ilçeleri ile Balıkesir ve Bursa'nın kuzey kesimlerinin yer yer hafif sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor. Rüzgarın öğle saatlerinden sonra kuzey yönlerden kuvvetli (30-60 km/saat) olarak eseceği tahmin ediliyor.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2020.11.24 08:46 - Son Güncellenme: 2020.11.24 09:15 - HABER MERKEZİ
A