Bursa'da bugün ve yarın hava durumu nasıl olacak? (23 Haziran 2021 Çarşamba)

Bursa'da bugün ve yarın hava durumu nasıl olacak? (23 Haziran 2021 Çarşamba)

Bursa'da bugün sıcaklık en yüksek 30 derece dolaylarında seyrediyor. Yer yer gök gürültülü sağanak yağış geçişleri görülebilir. Yarın da bölgesel hafif yağış geçişleri var. Meteorolojin yaptığı son açıklamaya göre Bursa'da cumadan itibarense yağış kenti tamamen terk edecek.

2021.06.23 08:44 - Son Güncellenme: 2021.06.23 09:43 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Bursa'da bugün ve yarın hava durumu nasıl olacak? (23 Haziran 2021 Çarşamba)
05:46 Bursa'da derenin bir tarafı 40 derece diğer tarafı 5 derece akıyor

İLGİLİ VİDEO

Bursa'da derenin bir tarafı 40 derece diğer tarafı 5 derece akıyor

Bursa'da bugün sıcaklık en yüksek 30 derece. 

Yer yer gök gürültülü sağanak geçişleri görülebileceği kaydedildi. 

Bursa'da sıcaklık yarın da aynı seviyede kalacak. Bölgesel hafif yağış geçişleri var. Nem oranıysa yüzde 94 seviyesinde olacak. 

Meterolojinin yaptığı son tahmine göre cumadan itibaren yağış kenti tamamen terk ediyor. Bursa'da cuma 31, cumartesi 32, pazar 31 derecelik sıcaklıklar bekleniyor. 

İŞTE BURSA'NIN BEŞ GÜNLÜK HAVA DURUMU!

BURSA'NIN İLÇELERİNDEKİ HAVA DURUMU İÇİN TIKLAYIN!

METEOROLOJİK GÖRÜNÜM

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemizin kuzey, ve iç kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Marmara, Akdeniz'in iç kesimleri ile Hatay çevreleri, İç Anadolu'nun kuzey ve doğusu, Batı Karadeniz'in iç kesimleri ile Çorum, Trabzon, Rize ve Artvin çevrelerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların öğle saatlerinden sonra Trakya, İstanbul ve Kocaeli çevrelerinde yerel kuvvetli olması bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: Yurdun doğu kesimleri ile Kıyı Ege'de mevsim normallerinin üzerinde, diğer yerlerde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle kuzeyli, Akdeniz kıyıları ile doğu kesimlerde güneyli yönlerden hafif ve orta kuvvette esmesi bekleniyor.

UYARILAR

Gök Gürültülü Sağanak Yağış: Yapılan son değerlendirmelere göre; bugün (Çarşamba) öğle saatlerinden itibaren Trakya, İstanbul ve Kocaeli çevrelerinde beklenen sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların yerel kuvvetli (21-50 kg/m2/12 saat) olacağı tahmin edildiğinden meydana gelebilecek ani sel, su baskını, yıldırım, dolu yağışı riski, yağış anında kuvvetli rüzgar ve hortum oluşma riski ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2021.06.23 08:44 - Son Güncellenme: 2021.06.23 09:43 - HABER MERKEZİ
A