Bursa'da bugün ve yarın hava durumu nasıl olacak? (20 Ocak 2021 Çarşamba)

Bursa'da bugün ve yarın hava durumu nasıl olacak? (20 Ocak 2021 Çarşamba)

Bursa'da bugün sıcaklık en yüksek 5 derece dolaylarında seyrediyor. Meteoroloji yetkilileri sıcaklığın gece eksi 9 dereceye kadar ineceğini, yarından itibarense sıcaklıkların artacağını bildirdi.

2021.01.20 08:35 - Son Güncellenme: 2021.01.20 09:01 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Bursa'da bugün ve yarın hava durumu nasıl olacak? (20 Ocak 2021 Çarşamba)
01:40 Bursa Uludağ'dan yeni görüntüler geldi!

İLGİLİ VİDEO

Bursa Uludağ'dan yeni görüntüler geldi!

Bursa'da bugün sıcaklık en yüksek 5 derece. Hava yine buz kesti. Sıcaklık gece saatlerinde eksi 9 dereceye kadar düşecek. Sis ve pus, buzlanma ve don hadiseleri yaşanıyor!

Yarından itibarense sıcaklıklar yükselmeye başlıyor. 

Meteoroloji yetkilileri sıcaklığın yarın 10 derece olacağını bildirdi. 

Bursa'da cuma ise termometreler 13 dereceye çıkacak. 

Bursalıları cuma 14, cumartesi 15 derecelik sıcaklıklar karşılayacak.

ULUDAĞ'DA SON DURUM!

Tatilcilerin beyaz cennet olarak adlandırdığı Uludağ'da kar kalınlığı 78 santimetreye çıktı. 

İŞTE BURSA'NIN BEŞ GÜNLÜK HAVA DURUMU!

BURSA'NIN İLÇELERİNDEKİ HAVA DURUMU İÇİN TIKLAYIN!

METEOROLOJİK GÖRÜNÜM

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemizin kuzey ve doğu kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu'nun güney doğusu, Güneydoğu Anadolu'nun güneyi, Zonguldak, Bartın, Karabük, Ordu, Bingöl, Erzurum, Iğdır çevreleri ile Kastamonu'nun kıyı kesimlerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı, Hatay çevrelerinin yağmur ve sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. İç ve doğu kesimlerde kuvvetli buzlanma ve don, kıyı kesimlerde hafif don olayı ile birlikte yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: Marmara'da 3 ila 5 derece artacağı diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı ve mevsim normallerinin 5 ila 10 derece altında seyredeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle kuzeyli, Doğu Anadolu'nun güneydoğusu ile Güneydoğu Anadolu'nun doğusunda güneyli yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

KUVVETLİ BUZLANMA VE DON OLAYI UYARISI: Kıyılarda hafif, iç ve doğu kesimlerde yer yer kuvvetli olmak üzere buzlanma ve don olayı beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara (ulaşımda aksamalar vb) karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

MARMARA

Parçalı ve çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bölge genelinde sabah ve gece saatlerinde sis ve pus hadisesi ile birlikte buzlanma ve don olayı bekleniyor.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2021.01.20 08:35 - Son Güncellenme: 2021.01.20 09:01 - HABER MERKEZİ
A