Bursa'da bugün ve yarın hava durumu nasıl olacak? (18 Kasım 2020 Çarşamba)

Bursa'da bugün ve yarın hava durumu nasıl olacak? (18 Kasım 2020 Çarşamba)

Bursa'da bugün hava parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı sıcaklık en yüksek 16 derece ölçülüyor. Termometreler yarın 15 dereceyi gösterecek. Rüzgarın akşam saatlerinden itibaren kuzeydoğudan 6 ila 8 kuvvetinde (50-75 km/sa) fırtına şeklinde esmesi bekleniyor. İşte Bursa'da hava durumunun detayları...

2020.11.18 08:25 - Son Güncellenme: 2020.11.18 08:59 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Bursa'da bugün ve yarın hava durumu nasıl olacak? (18 Kasım 2020 Çarşamba)
02:02 Bursa'da zirveden eşsiz görüntüler

İLGİLİ VİDEO

Bursa'da zirveden eşsiz görüntüler

Bursa'da bugün sıcaklık en yüksek 16 derece. Hava parçalı ve çok bulutlu. 

Meteoroloji yetkilileri aralıklı yağmur ve sağanak yağış beklendiğini kaydetti. 

Öte yandan fırtına uyarısı da yapıldı. Rüzgarın akşam saatlerinden itibaren kuzeydoğudan 6 ila 8 kuvvetinde (50-75 km/sa) fırtına şeklinde esmesi bekleniyor.

Yarın yağış yok. Sıcaklık en yüksek 15 derece olacak. 

Bursa'da cuma da termometreler aynı seviyede kalacak. 

Cumartesi beklenen en yüksek hava sıcaklığı 14, pazarsa sıcaklık 13 derece öngörüldü. 

İŞTE BURSA'NIN BEŞ GÜNLÜK HAVA DURUMU!

BURSA'NIN İLÇELERİNDEKİ HAVA DURUMU İÇİN TIKLAYIN!

METEOROLOJİK GÖRÜNÜM

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Yurdun kuzey kesimleri ile zamanla batı kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, Marmara'nın kuzeyi, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları, Sinop ve Bursa çevreleri, Çanakkale'nin doğu, Balıkesir'in kuzey kesimleri ile gece saatlerinden sonra İzmir, Aydın, Muğla ve Denizli çevrelerinin aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde Marmara'nın güney ve doğusu, İç Ege, İç Anadolu, Batı Karadeniz'in iç kesimleri ile Şanlıurfa ve Batman çevrelerinde yer yer pus ve sis bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik olmayacağı ve mevsim normalleri civarında seyretmeye devam edeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle kuzey ve kuzeydoğu yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara'nın kuzey ve batısı ile Kuzey Ege kıyılarında kuvvetli (40-60 km/saat) olarak eseceği tahmin ediliyor.

KUVVETLİ RÜZGAR UYARISI: Rüzgarın, Marmara'nın kuzey ve batısı ile Kuzey Ege kıyılarında kuvvetli (40-60 km/saat) olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

MARMARA

Parçalı çok bulutlu, bölgenin kuzeyi, Bursa çevreleri ile Çanakkale'nin doğu, Balıkesir'in kuzey kesimlerinin yer yer yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde güney ve doğusunda yer yer pus ve sis bekleniyor. Rüzgarın, öğle saatlerinden itibaren bölgenin kuzey ve batısında kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli (40-60 km/saat) olarak eseceği tahmin ediliyor.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2020.11.18 08:25 - Son Güncellenme: 2020.11.18 08:59 - HABER MERKEZİ
A