Bursa'da bugün ve yarın hava durumu nasıl olacak? (16 Eylül 2021 Perşembe)

Bursa'da bugün ve yarın hava durumu nasıl olacak? (16 Eylül 2021 Perşembe)

Bursa'da bugün sıcaklık en yüksek 27 derece dolaylarında seyrediyor. Yer yer bölgesel hafif yağış geçişleri görülebilir. Sıcaklık kademeli olarak artarak pazartesi tavan yapacak!

2021.09.16 08:31 - Son Güncellenme: 2021.09.16 08:42 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Bursa'da bugün ve yarın hava durumu nasıl olacak? (16 Eylül 2021 Perşembe)
01:52 Bursa Oylat Mağarası'daki sıcaklık, kış aylarında da 18 derece ölçülüyor

İLGİLİ VİDEO

Bursa Oylat Mağarası'daki sıcaklık, kış aylarında da 18 derece ölçülüyor

Bursa'da bugün yer yer bölgesel hafif yağış geçişleri görülebileceği bildirildi. 

Sıcaklık en yüksek 27 derece olacak. 

Meteoroloji yetkilileri sıcaklığın kademeli olarak artarak yarın 29, cumaresi ve pazar 33, pazartesi 35 dereceye tırmanacağını duyurdu. 

Önümüzdeki pazartesi sıcaklık rekoru egale edilecek.

İŞTE BURSA'NIN BEŞ GÜNLÜK HAVA DURUMU!

BURSA'NIN İLÇELERİNDEKİ HAVA DURUMU İÇİN TIKLAYIN!

METEOROLOJİK GÖRÜNÜM

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemiz genelinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Marmara'nın kuzey ve doğusu, Akdeniz, İç Anadolu, Karadeniz, Afyonkarahisar, Ardahan, Erzincan çevreleri ile Erzurum'un kuzey kesimleri ve Malatya'nın batı çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; İç Anadolu'nun güneyi, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları, Artvin ve Tokat çevrelerinde yerel olarak kuvvetli(21-50 kg/m2) olması bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: İç ve batı kesimlerde mevsim normallerinin altında, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı ve mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle kuzeyli, Akdeniz kıyıları, Doğu Anadolu'nun güneyi ve Güneydoğu Anadolu'da batı ve güneybatılı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

KUVVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: Yağışların, İç Anadolu'nun güneyi, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları, Artvin ve Tokat çevrelerinde yerel olarak kuvvetli(21-50 kg/m2) olması beklendiğinden meydana gelebilecek sel, su baskını, yıldırım, dolu, yağış anında kuvvetli rüzgar ve fırtına, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

MARMARA

Parçalı, yer yer çok bulutlu, bölgenin kuzey ve doğusunun sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2021.09.16 08:31 - Son Güncellenme: 2021.09.16 08:42 - HABER MERKEZİ
A