Bursa'da bugün ve yarın hava durumu nasıl olacak? (15 Haziran 2021 Salı)

Bursa'da bugün ve yarın hava durumu nasıl olacak? (15 Haziran 2021 Salı)

Bursa'da bugün sıcaklık en yüksek 21 derece dolaylarında seyrediyor. Meteoroloji yetkilileri saat 15.00'e kadar yer yer gök gürültülü sağanak beklendiğini kaydetti.

2021.06.15 08:20 - Son Güncellenme: 2021.06.15 09:10 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Bursa'da bugün ve yarın hava durumu nasıl olacak? (15 Haziran 2021 Salı)
04:08 Bursa'da zemin kattaki evi su bastı

İLGİLİ VİDEO

Bursa'da zemin kattaki evi su bastı

Bursa'da bugün sıcaklık en yüksek 21 derece. Yer yer gök gürültülü sağanak var. 

Meteoroloji yetkilileri yer yer etkili yağışın saat 15.00'e kadar süreceğini ifade etti.

Sıcaklık yarın 23, perşembe ve cuma 26, cumartesi 27 derece olacak.

Pazar gününe kadar yer yer etkili gök gürültülü sağanak kentte etkisini sürdürecek. 

İŞTE BURSA'NIN BEŞ GÜNLÜK HAVA DURUMU!

BURSA'NIN İLÇELERİNDEKİ HAVA DURUMU İÇİN TIKLAYIN!

METEOROLOJİK GÖRÜNÜM

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Marmara, İç Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu'nun batısı, Batı ve Orta Karadeniz ile Adana'nın kuzey kesimleri, Osmaniye, Hatay kıyıları, Kahramanmaraş'ın batısı, Giresun, Trabzon, Rize'nin iç kesimleri, Erzurum, Kars ve Ardahan çevrelerinin yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; öğle saatlerinden sonra Antalya'nın iç kesimleri, Kırklareli, Edirne, Tekirdağ, Avrupa yakası başta olmak üzere İstanbul ile Kastamonu ve Sinop çevrelerinde, gece saatlerinde Trakya ile Avrupa yakası başta olmak üzere İstanbul çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik olmayacağı, iç ve batı kesimlerde mevsim normallerinin altında, doğu bölgelerde mevsim normallerinin üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Batı kesimlerde kuzey ve kuzeybatı, iç ve doğu kesimlerde batı ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor.

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: Yağışların; öğle saatlerinden sonra Antalya'nın iç kesimleri, Kırklareli, Edirne, Tekirdağ, Avrupa yakası başta olmak üzere İstanbul ile Kastamonu ve Sinop çevrelerinde, gece saatlerinde Trakya ile Avrupa yakası başta olmak üzere İstanbul çevrelerinde kuvvetli (21-50 kg/m2) olması beklendiğinden ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, ulaşımda aksamalar ve yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

MARMARA

Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; öğle saatlerinden sonra ve gece saatlerinde Trakya ile Avrupa yakası başta olmak üzere İstanbul çevrelerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2021.06.15 08:20 - Son Güncellenme: 2021.06.15 09:10 - HABER MERKEZİ
A