Bursa'da bugün ve yarın hava durumu nasıl olacak? (13 Nisan 2021 Salı)

Bursa'da bugün ve yarın hava durumu nasıl olacak? (13 Nisan 2021 Salı)

Bursa'da bugün sıcaklık en yüksek 19 derece ölçülüyor. Hava parçalı bulutlu. Sıcaklık yarın 21 derece olacak. Yağmur bekleniyor... Perşembe gök gürültülü sağanakla sıcaklığın 16 dereceye düşeceği ifade edildi.

2021.04.13 08:30 - Son Güncellenme: 2021.04.13 09:03 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Bursa'da bugün ve yarın hava durumu nasıl olacak? (13 Nisan 2021 Salı)
08:55 Bursalı dağcıların zorlu yolculuğu belgeselleri aratmadı

İLGİLİ VİDEO

Bursalı dağcıların zorlu yolculuğu belgeselleri aratmadı

Bursa'da bugün yağış yok. 

Sıcaklık en yüksek 19 derece dolaylarında seyrediyor. 

Hava parçalı bulutlu. 

Sıcaklık yarın 21 derece bekleniyor. Yağmur görülecek. 

Bursalıları perşembe 16 derecelik sıcaklıkta gök gürültülü sağanak yağış karşılayacak. 

Cuma yağış öngörülmedi. Havanın kapalı olacağı bildirildi. Sıcaklık 15 derece seviyesinde kalacak. 

Meteoroloji yetkilileri Bursa'da umartesi de sağanak görüleceğini sıcaklığın 19 derece olacağını ifade etti. 

Öte yandan Uludağ'da kar kalınlığı son olarak 119 cm ölçüldü. Zirvede perşembe karla karışık yağmur görülecek. 

İŞTE BURSA'NIN BEŞ GÜNLÜK HAVA DURUMU!

BURSA'NIN İLÇELERİNDEKİ HAVA DURUMU İÇİN TIKLAYIN!

METEOROLOJİK GÖRÜNÜM

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu, Güneydoğu Anadolu'nun kuzeyi, Osmaniye, Ordu, Tokat, Sivas ve K. Maraş çevreleri ile akşam saatlerinden itibaren Marmara, Batı Karadeniz'in batısı, İzmir kıyıları, Ankara ve Çankırı çevrelerinin aralıklı yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; genellikle yağmur ve sağanak, yer yer gök gürültülü sağanak, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun kuzey kesimlerinin yükseklerinde yer yer karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Bu sabah ve gece saatlerinde iç kesimlerde buzlanma ve don olayı ile Orta Karadeniz'in iç kesimleri ve İç Anadolu'nun kuzeyinde yer yer sis ve pus olayı bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: İç ve batı bölgelerde 2 ila 6 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle güneyli, İç Anadolu'nun doğusu ile Doğu Anadolu'nun batısında kuzeyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Doğu Anadolu'nun doğusunda kuvvetli (40-60 km/sa)olarak eseceği tahmin ediliyor.

UYARILAR

ZİRAİ DON UYARISI: Marmara, Ege ve Batı Akdeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu ile Batı ve Orta Karadeniz'in iç kesimlerinde zirai don tehlikesi bulunmaktadır. Zirai faaliyetlerin başladığı/devam ettiği yerlerde zirai don tehlikesine karşı yetkililerin ve zirai faaliyetle uğraşan vatandaşlarımızın dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir.

KUVVETLİ RÜZGAR UYARISI: Rüzgarın Doğu Anadolu'nun güneydoğusunda güneyli yönlerden kuvvetli (40-60 km/sa) olarak esmesi beklendiğinden ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

MARMARA

Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinden itibaren batı kesimleri ile gece saatlerinden itibaren İstanbul, Kocaeli, Sakarya ve Yalova çevrelerinin aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2021.04.13 08:30 - Son Güncellenme: 2021.04.13 09:03 - HABER MERKEZİ
A