Bursa'da bugün ve yarın hava durumu nasıl olacak? (10 Ağustos 2021 Salı)

Bursa'da bugün ve yarın hava durumu nasıl olacak? (10 Ağustos 2021 Salı)

Bursa'da bugün sıcaklık en yüksek 33 derece dolaylarında seyrediyor. Meteoroloji yetkilileri Bursa'da yarın ve perşembe gök gürültülü sağanak görüleceğini kaydetti.

2021.08.10 08:32 - Son Güncellenme: 2021.08.10 08:48 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Bursa'da bugün ve yarın hava durumu nasıl olacak? (10 Ağustos 2021 Salı)
07:29 Bursa Kestel ve Yıldırım'da sel vatandaşları uykuda yakaladı

İLGİLİ VİDEO

Bursa Kestel ve Yıldırım'da sel vatandaşları uykuda yakaladı

Bursa'da bugün sıcaklık en yüksek 33 derece dolaylarında seyrederken hava az bulutlu. 

Sıcaklık yarın, perşembe ve cuma 32 derece olacak. 

Bursalıları yarın ve perşembe gök gürültülü sağanak karşılayacak. 

Yağış cuma günü kenti terk edecek. 

Cumartesi sıcaklık en yüksek 30 derece öngörüldü.

İŞTE BURSA'NIN BEŞ GÜNLÜK HAVA DURUMU!

BURSA'NIN İLÇELERİNDEKİ HAVA DURUMU İÇİN TIKLAYIN!

METEOROLOJİK GÖRÜNÜM

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; ülkemizin kuzey ve iç kesimleri parçalı yer yer çok bulutlu, Karadeniz, İç Anadolu'nun doğusu, Doğu Anadolu'nun kuzey ve batısı ile Çankırı ve Kahramanmaraş çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Batı Karadeniz kıyıları ile Karabük ve Kastamonu çevrelerinde kuvvetli, Bartın'ın doğu ve Kastamonu'nun kuzey ilçeleri ile Sinop ve Samsun çevrelerinde yerel olarak çok kuvvetli olması bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: Hava sıcaklığının yurdun batı ve güneyinde mevsim normallerinin 2-4 derece üzerinde, iç kesimleri ve doğusunda ise 1-3 derece altında seyretmesi beklenmektedir.

RÜZGAR: Genellikle kuzey yönlerden, Akdeniz'in doğu kıyıları ile ülkemizin güneydoğusunda güney ve güneybatı yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, Güney ve İç Ege, Batı Akdeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu'nun batısı, Orta Karadeniz kıyıları ile Doğu Anadolu'nun güneydoğu kesimlerinde yer yer kuvvetli (30-60 km/sa) esmesi bekleniyor.

KUVVETLİ VE YER YER ÇOK KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: Yağışların; Batı Karadeniz kıyıları ile Karabük ve Kastamonu çevrelerinde kuvvetli (21-50 kg/m2), Bartın'ın doğu ve Kastamonu'nun kuzey ilçeleri ile Sinop ve Samsun çevrelerinde yerel olarak çok kuvvetli (51-75 kg/m2) olması beklendiğinden yaşanabilecek ani sel, su baskını, yıldırım, dolu yağışı, heyelan, yağış anında kuvvetli rüzgar ve fırtına ile ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

MARMARA

Az bulutlu ve açık, bölgenin doğusunun parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2021.08.10 08:32 - Son Güncellenme: 2021.08.10 08:48 - HABER MERKEZİ
A