Bursa'da bugün ve hafta sonu hava durumu nasıl olacak? (26 Nisan 2019 Cuma)

Bursa'da bugün ve hafta sonu hava durumu nasıl olacak? (26 Nisan 2019 Cuma)

Bursa'da bugün hava parçalı bulutlu sıcaklık en yüksek 24 derece ölçülecek. Bursalıları yarın 26, pazar 25 derecelik hava sıcaklıkları karşılayacak. Meteoroloji hava tahmininde bir değişikliğe imza attı: Pazar günü yer yer gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Pazartesi 26'yı gösterecek termometreler salı 29 dereceye kadar tırmanacak! İşte Bursa'da hava durumunun detayları...

2019.04.26 08:36 - Son Güncellenme: 2019.04.26 09:33 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Bursa'da bugün ve hafta sonu hava durumu nasıl olacak? (26 Nisan 2019 Cuma)
03:22 Bursa'da binlerce sığırcık kuşunun dansı büyüledi

İLGİLİ VİDEO

Bursa'da binlerce sığırcık kuşunun dansı büyüledi

Bursa'da bugün sıcaklık en yüksek 24 derece. 

Haftanın son iş gününde Bursalıları parçalı bulutlu bir hava karşıladı. 

Bursa'da sıcaklık yarın 26 derece olacak.

Yapılan son hava tahminlerine göre pazar günü termometreler 25 dereceyi gösterecek. Yer yer etkili gök gürültülü sağanak beklenmekte. 

Bursa'da sıcaklık pazartesi 26, salı ise 29 dereceye kadar çıkacak. 

İŞTE BURSA'NIN BEŞ GÜNLÜK HAVA DURUMU!

BURSA'NIN İLÇELERİNDEKİ HAVA DURUMU İÇİN TIKLAYIN!

METEOROLOJİK GÖRÜNÜM

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemizin batı kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Batı Akdeniz, Muğla, Denizli, Afyonkarahisar, Konya, Karaman, Niğde, Mersin ve Adana çevreleri ile Aydın'ın doğu kesimlerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Marmara'nın kuzeyi ile Batı Karadeniz kıyı kesimlerinde yer yer sis ve pus hadisesi, Ege ve Akdeniz'in batısında toz taşınımı bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: Doğu kesimlerde 4 ila 6 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle doğu ve kuzeydoğu yönlerden, Ege ile Batı Akdeniz'de yer yer güneybatıdan hafif, ara sıra orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor.

TOZ TAŞINIMI UYARISI: Yapılan son değerlendirmelere göre; batı bölgelerimizde devam eden Kuzey Afrika kaynaklı toz taşınımının, bu gece saatlerine kadar Ege Bölgesi ile Batı Akdeniz'de etkili olmaya devam edeceği tahmin edildiğinden meydana gelebilecek görüş mesafesinde azalma, hava kalitesinde düşme ve yağış alan yerlerde çamur şeklinde yağış gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

MARMARA

Parçalı bulutlu, kuzey kesimlerinin pus ve yer yer sisli geçeceği tahmin ediliyor.

BURSA °C, 24°C

Parçalı bulutlu.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2019.04.26 08:36 - Son Güncellenme: 2019.04.26 09:33 - HABER MERKEZİ
A