Bursa'da bıçaklı kavgaya karışan iki kişi tutuklandı!

Bursa'da bıçaklı kavgaya karışan iki kişi tutuklandı!

Bursa'nın Gemlik ilçesinde dün gece saatlerinde yaşanan olayda, çıkan kavga sonucu bıçakla yaralama olayına karışan iki kişi emniyet ekipleri tarafından kısa sürede yakalandı. İşlemlerin ardından adliyeye sevk edilen şahıslar tutuklanarak cezaevine gönderildi.

2025.02.05 14:38 - Son Güncellenme: 2025.02.05 14:42 - Bursa Bölge - FATİH MISIR
A
Bursa'da bıçaklı kavgaya karışan iki kişi tutuklandı!

FATİH MISIR / BURSADA BUGÜN

Olay dün akşam Gemlik sahili kafeler bölgesinde meydana geldi.

Alınan bilgilere göre burada henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü ve büyüyen kavgada bıçak kullanıldı.

Olayda bir kişi yaralı olarak hastaneye kaldırılırken, saldırıyı gerçekleştiren A.K ve K.H isimli iki şahıs, polis ekipleri tarafından kısa sürede yakalandı.

Cumhuriyet Başsavcılığının talimatıyla gözaltına alınan şahıslar daha sonra emniyetteki işlemlerinin ardından adliye sevk edildi ve burada çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2025.02.05 14:38 - Son Güncellenme: 2025.02.05 14:42 - FATİH MISIR
A