Bursa'da bıçaklanan ev sahibi yaşamını yitirdi

Bursa'da bıçaklanan ev sahibi yaşamını yitirdi

Bursa'da 3 yıl önce taşındığı evinde kalan kişi tarafından bıçaklanan Fikret Altınsoy (60), tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Altunsoy'un yaralanan yeğeni Ali Burcan'ın (22) tedavisi sürüyor.

2021.09.04 17:27 - Son Güncellenme: 2021.09.05 01:34 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Bursa'da bıçaklanan ev sahibi yaşamını yitirdi
01:18 Bursa'da bıçaklanan ev sahibi yaşamını yitirdi

İLGİLİ VİDEO

Bursa'da bıçaklanan ev sahibi yaşamını yitirdi

Olay, dün saat 21.00 sıralarında Osmangazi ilçesi Kuruçeşme Mahallesi'nde meydana geldi. Fikret Altınsoy, 3 yıl önce Hamdi Sokak'taki evinden taşındı. Uzun süredir boş olan evden sesler duyan komşuları, durumu Altınsoy'a bildirdi. Yeğeni Ali Burcan ve yine bir yakını ile evi kontrol etmeye giden Fikret Altınsoy, burada bir kişi ile karşılaştı.

Altunsoy, burada kaldığı belirlenen kişiden çıkmasını isteyince tartışma çıktı. Şüpheli, bıçakla Altınsoy ile yeğeni Burcan'ı yaraladı. Şüpheli kaçarken, durumu fark eden mahalleli polis ve sağlık ekiplerine haber verdi.



Gelen sağlık ekibinin ilk müdahalesini yaptığı yaralılar, Çekirge Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedaviye alınan yaralılardan Fikret Altınsoy, doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı.



Polis ekipleri, kaçan şüpheyi yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.

YEĞENİ KONUŞTU

"Burayı hırsızlar mesken tuttu"

Amcası bıçaklanarak öldürülen Tamer Altınsoy ise, "Burası eski bir bina. Şu anda kimse kalmıyor. Dededen kalma bir ev olduğu için satmadık. Tehlike oluşturan merdivenlerden girişlerini kapattık. Son zamanlarda hırsızlar dadandı. Evlerin camlarını, kapılarını betonla kapattık. Kimse girmesin diye. Dün akşam da ses duyuluyor sonrasında amcamla beraber geliyorlar. İçeriye giren bir tane hırsız ya da madde bağımlısı ilk olarak amcama saldırıyor. Kalbine bıçak saplıyor. Yeğenim gene aynı bıçakla kolundan yaralandı. Biz bir an önce bu merdivenli yolun yıkılmasını istiyoruz. Belediyeye şikayette bulundum. Bu yolun yıkılması lazım diye. Bu yol bize sıkıntı açıyor. Mahallemize hırsızlar dadandı. Bütün evlere kamera koyduk. Hiç değilse Bursa İl Emniyet Müdürlüğü bu mahalledeki bekçi sayılarını artırıp buranın güvenini sağlarlarsa çok mutlu oluruz" dedi.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2021.09.04 17:27 - Son Güncellenme: 2021.09.05 01:34 - HABER MERKEZİ
A