Bursa'da beklenen kuvvetli sağanak etkisini gösterdi

Bursa'da beklenen kuvvetli sağanak etkisini gösterdi

Hafta başından itibaren Bursa için kuvvetli sağanak yağış uyarısı yapılmış, Türkiye genelinde 17 il için de 'sarı kodlu' uyarı yayınlanmıştı. Beklenen yağış Bursa'da etkisini gösterdi.

2022.06.29 13:18 - Son Güncellenme: 2022.06.29 13:25 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Bursa'da beklenen kuvvetli sağanak etkisini gösterdi
00:55 Bursa'da beklenen kuvvetli sağanak etkisini gösterdi

İLGİLİ VİDEO

Bursa'da beklenen kuvvetli sağanak etkisini gösterdi

HABER MERKEZİ / BURSADA BUGÜN

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) tarafından hafta başında yayımlanan 5 günlük hava tahmin raporuna göre, yurt genelinde etkili olan sağanak yağışlar bir süre daha etkisini devam ettirecek. Türkiye genelinde etkili olacak yağışlar öncesi Bursa'ya da 'sarı kodlu' uyarı yapılmıştı.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum da Kastamonu'nun Bozkurt ilçesindeki İl Koordinasyon Merkezi'nde dün yaptığı açıklamada, Bursa dahil 8 ili kuvvetli sağanak yağışlara karşı uyarmıştı.

Sabah saatlerinde başlayan hafif yağışın ardından Bursa için beklenen kuvvetli sağanak öğle saatlerinde etkisini göstermeye başladı. Nilüfer ilçesinde etkili olan yağışın perşembe gününe kadar devam etmesi bekleniyor. Akşam saatlerine kadar aralıklarla ve yer yer etkili olacak sağanak yağışla birlikte hava sıcaklığının da gece saatlerinde 20 derecelere kadar gerilemesi bekleniyor.

Bursa Valiliği de yağışlar nedeniyle mağduriyet yaşanmaması için vatandaşları önlem alması konusunda uyardı.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2022.06.29 13:18 - Son Güncellenme: 2022.06.29 13:25 - HABER MERKEZİ
A