Bursa'da bayramın ilk günü kurban satışları nasıl?

Bursa'da bayramın ilk günü kurban satışları nasıl?

Kurban Bayramı'nın ilk günü henüz kurban almamış vatandaşlar, kurban pazarlarına geldi. Peki, Kurban Bayramı'nın ilk günü kurbana talep var mı?

2024.06.16 10:52 - Son Güncellenme: 2024.06.16 11:03 - Bursa Bölge - MERVE DENİZ EKİCİ
A
Bursa'da bayramın ilk günü kurban satışları nasıl?

MERVE DENİZ EKİCİ / BURSADA BUGÜN

Hayvan pazarlarında satıcılar, bayramın ilk gününde de müşterilerini ağırlamaya devam ediyor. Kurban Bayramı'nın ilk günü hayvan pazarlarında kurbana talep var mı? Satıcılar, fiyatlarda değişiklik yaptı mı?

"FİYATLARI DÜŞÜRMEMİZE RAĞMEN TALEP YOK"

Kurban Pazar Yerleri'nde satış gerçekleştiren kurban satıcıları, bu sene satışların az olduğunu ve ellerinde kurbanlıkların kaldığını belirtti. Bir kurban satıcısı, "Fiyatları yarı yarıya düşürdük, 120'den 60'a verdik. Neden böyle oluyor bilmiyoruz, dışardan ithal edildiği için olduğunu düşünüyoruz" dedi. Başka bir satıcı ise, "Herkes üç harfli marketlerden alışveriş yapıp kurbanlık alıyor. Fiyatları da indirip zararına satışlar yaptık fakat yine elimizde kalanlar oldu. Bir daha Bursa'ya gelmeyi düşünmüyoruz" şeklinde açıklamalarda bulundu.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2024.06.16 10:52 - Son Güncellenme: 2024.06.16 11:03 - MERVE DENİZ EKİCİ
A