Bursa'da bayramda milli parklara büyük ilgi

Bursa'da bayramda milli parklara büyük ilgi

Şehrin stresinden bunalan vatandaşlar, bayram tatilini fırsata çevirmenin yollarını aradı. Bunaltıcı sıcaktan kaçanlar soluğu milli parklarda aldı. En büyük ilgiyi ise 100 bin kişinin üzerinde vatandaşın ziyaret ettiği Bursa'da Uludağ Milli Parkı gördü.

2017.06.29 14:15 - Son Güncellenme: 2017.06.29 14:33 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Bursa'da bayramda milli parklara büyük ilgi
02:39 Bursa Uludağ'da kampta ayı paniği

İLGİLİ VİDEO

Bursa Uludağ'da kampta ayı paniği

Doğa Koruma ve Milli Parklar 2. Bölge Müdürlüğü'nün sorumluluk sahasındaki alanlarda ziyaretçi yoğunluğu yaşandı.

Marmara bölgesinde bulunan Uludağ, Kuşcenneti, Kazdağı ve Troya Milli Parkı olmak üzere Bursa, Bilecik, Balıkesir, Çanakkale ve Yalova illerinde bulunan tabiat parklarına vatandaşlar ilgi gösterdi.

En büyük ilgiyi 100 bin kişinin üzerinde vatandaşın ziyaret ettiği Uludağ Milli Parkı görürken, ziyaretçi sayısı müdürlük genelinde yaklaşık 163 bin kişi oldu.

Bayram tatillerinin bir kısmını Doğa Koruma ve Milli Parklar 2. Bölge Müdürlüğü tarafından korunan alanlarda geçiren ziyaretçiler, tabiatla iç içe olmanın tadırın çıkardı. 

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2017.06.29 14:15 - Son Güncellenme: 2017.06.29 14:33 - HABER MERKEZİ
A