Bursa'da Başkan Taban polis memurlarıyla iftarda bir araya geldi
Kaymakam Eren Arslan ve Belediye Başkanı Alper Taban, ilçe protokolünün de katılımıyla şehir girişinde bulunan kontrol noktasında görevi başındaki polis memurlarıyla iftar sofrasında bir araya geldi.
2022.04.12 13:46 - Son Güncellenme: 2022.04.12 13:46 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
11 ayın sultanı Ramazan-ı Şerif ayında her akşam farklı bir iftar sofrasında vatandaşlarla buluşan Belediye Başkanı Alper Taban, halkın güvenliği için 7/24 esasıyla çalışan güvenlik güçleriyle de iftar sofrasında buluştu.
İnegöl Belediyesi organizasyonuyla şehrin doğu girişinde bulunan polis kontrol noktasında iftar düzenlendi. Kaymakam Eren Arslan, Belediye Başkanı Alper Taban, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Durmuş, İnegöl Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Osman Acet, İnegöl Cumhuriyet Başsavcısı Vekili Çağrı Bastaban, Jandarma Komutanı Ferruh Maden ve Emniyet Müdürü Erdoğan Baydemir'in de katıldığı programda, görev başındaki polislerle iftar yapıldı. Aynı zamanda güvenlik güçleriyle istişareler de yapıldı.
Öne Çıkan Galeriler

Öne Çıkan Videolar
-
00:14
-
12:15
-
00:47
-
02:00
-
01:43
En Çok Okunanlar
- Kar yağışı geri dönüyor: Bursa için yeni...
- Ege Denizi'nde 5.1 büyüklüğünde korkutan...
- Bursa'da sır ölüm! Genç adam dükkanda ölü...
- Başkan Çelik'ten Muşspor maçı sonrası flaş...
- Emekliye önemli bir yan gelir!
- Hurda teklifi TBMM'de! İşte ÖTV...
- Bursa'da voleybola yoğun ilgi!
- Türk futbolunda ortalık karıştı! Adana...
- Bursalılar dikkat! O bölgede trafikte...
- Kuzey Makedonya'da boykot başarılı oldu
- Eski milli kaleci mekanı birbirine kattı!
- Uludağ değil, Orhangazi!
- Bursaspor Muş'tan 1 puanla dönüyor!
- Ege Denizi sallanmaya devam ediyor!
- Trafik kazasında hayatını kaybetmişti!...