BURSA'DA BAŞARILI PROJELERE ÖDÜL

BURSA'DA BAŞARILI PROJELERE ÖDÜL

Bursa İl Milli Eğitim Müdürü Atilla Gülsar, 'proje tabanlı beceri' yarışmalarında dereceye giren başarılı öğrencileri makamında kabul ederek ödüllendirdi.

2011.04.17 12:01 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - Eğitim
A
BURSA'DA BAŞARILI PROJELERE ÖDÜL

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından düzenlenen proje yarışmalarında 'tasarım ve uygulama hizmetleri' kategorisinde 'Hayata sayfa aç' isimli projesiyle Türkiye birincisi olan Necatibey Kız Teknik ve Meslek Lisesi öğrencileri ile 'turizm hizmetleri' kategorisinde 'sihirli toplar' projesiyle mansiyon ödülü almaya hak kazanan Yıldırım İMKB Kız Teknik ve Meslek Lisesi öğrencileri, elde ettikleri başarının sevincini Gülsar ile paylaştı. Öğrenciler, proje tabanlı beceri yarışmalarının Ankara'da düzenlenen finallerinde Bursa projelerinin yoğun ilgi gördüğünü söylediler. Proje yarışmalarının geleceğe yapılan bir yatırım olduğunu söyleyen Gülsar, "Bu yıl katılımın fazla olması bizleri mutlu etti. Öğrencilerimizin proje üretmeleri konusunda yönlendirilmelerinin ve bu tür yarışmalara katılmalarının kişisel gelişimleri açısından çok önemli olduğunu düşünüyorum" dedi.
Heyecan duyularak yapılan her işte başarının kaçınılmaz olduğunu ifade eden Gülsar, "Bu projelerini hazırlarken heyecan duyan öğrencilerimiz özveriyle çalışarak başarıya ulaştılar. Öğrencilerimizin ortaya koyduğu projeler aynı zamanda bizleri de heyecanlandırıyor ve gelecek için ümitlendiriyor. Hayal ederek heyecan duyduğu düşüncelerini projeye dönüştürme başarısını gösteren öğrencilerimizi ve onlara destek olan öğretmenlerini gönülden kutluyorum" diye konuştu.
Ziyaretin sonunda Gülsar, öğrencilere kitap hediye etti.

 

Diğer Eğitim Haberleri için tıklayın


2011.04.17 12:01 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - Mehmet Mutlu
A