Bursa'da ayrılacağı eşine kurşun yağdırdı!

Bursa'da ayrılacağı eşine kurşun yağdırdı!

Bursa'da ayrılmak üzere olduğu eşiyle sokak ortasında tartışan Mehmet Yıldız, sokak ortasında tartıştığı eşini parkın yanında tabancayla 3 el ateş ederek öldürdü. Olay yerinde tartışma anı ise anbean kameralara yansıdı. Zanlı daha sonra evine giderek sağa sola ateş etti. Yıldız ilk ifadesinde "8 yaşındaki oğlumuz var. Bana onu göstermeyeceğini söyledi. Sabah karşılaşınca tekrar konuşmak istedim. Yine aynı şekilde çocuğu da göstermeyeceğini söyleyince tartışma çıktı. O an kendimi kaybettim ve yanımda bulunan silahı çıkararak ateş ettim" dedi. Katil zanlısının firar anları ve eşini öldürmeden önce ikna etmeye çalıştığı görüntüler film karesi gibi saniye saniye kameralara yansıdı.

2021.04.20 09:33 - Son Güncellenme: 2021.04.20 12:05 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Bursa'da ayrılacağı eşine kurşun yağdırdı!
04:51 Bursa'da ayrılacağı eşine kurşun yağdırdı!

İLGİLİ VİDEO

Bursa'da ayrılacağı eşine kurşun yağdırdı!

Olay, saat 07.20 sıralarında merkez Osmangazi ilçesi Yunuseli 428. Sokak'ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, uzun süredir eşi Mehmet Yıldız'dan (45) ayrı yaşayan Aygül Yıldız (45), evden çıktığında onu görünce ne yapacağını şaşırdı. Çift uzun süre sokağın ortasında tartışırken, Mehmet Yıldız belinde olan silahını çekti.

Silahı Aygül Yıldız'a doğrultan Mehmet, 3 el ateş ettikten sonra olay yerinden kaçtı.

Kanlar içerisinde parkın yanında yere düşen Aygül, olay yerine gelen 112 acil servis ekiplerinin tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı.

Olay yerine gelen Aygül'ün ailesi gözyaşlarına hakim olamadı.  Akgül Yıldız'ın cansız bedeni, savcılık incelemesinin ardından Bursa Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

ÇATIYA ÇIKIP, SİLAHI BAŞINA DAYADI

Polis ekipleri şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı. Ekipler, Mehmet Yıldız'ın merkez Yıldırım ilçesi Erikli Mahallesi Akpınar Caddesi'nde bir evde olduğunu belirledi.

Adrese giden ekipler, şüpheliye teslim olması yönünde çağrıda bulundu.

Ancak Mehmet Yıldız, evin balkonuna çıkıp tabancayı başına dayayarak intihar edeceğini söyledi.

Bunun üzerine bölgeye Özel Harekat ekipleri sevk edildi. Mehmet Yıldız, polisin yaklaşık 1,5 saatlik ikna çabasının ardından silahı bırakıp teslim oldu. Gözaltına alınan Yıldız, emniyete götürüldü.

'OĞLUNU GÖSTERMEYECEĞİM DEYİNCE KENDİMİ KAYBETTİM'

Mehmet Yıldız, emniyetteki ilk ifadesinde 4 ay önce boşanma davası açtıklarını söyledi.

Yıldız, "8 yaşındaki oğlumuz var. Bana onu göstermeyeceğini söyledi. Sabah karşılaşınca tekrar konuşmak istedim. Yine aynı şekilde çocuğu da göstermeyeceğini söyleyince tartışma çıktı. O an kendimi kaybettim ve yanımda bulunan silahı çıkararak ateş ettim" dedi.

Katil zanlısının firar anları ve eşini öldürmeden önce ikna etmeye çalıştığı görüntüler film karesi gibi saniye saniye kameralara yansıdı.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2021.04.20 09:33 - Son Güncellenme: 2021.04.20 12:05 - HABER MERKEZİ
A