Bursa'da amcasının oğullarını pompalı tüfekle vurdu

Bursa'da amcasının oğullarını pompalı tüfekle vurdu

Bursa'da hurdacılık yapan ve alkollü olduğu iddia edilen Yıldırım E. (31) iddiaya göre iş konusunda rekabet ettiği amcaoğulları İsa E. (35) ve Bayram E. (26) isimli iki kardeşi kolundan ve sırtından pompalı tüfekle vurup yaralayıp kaçtı. Cinayet Büro amirliği ekipleri, şüpheliyi kıskıvrak gözaltına aldı.

2019.03.03 01:50 - Son Güncellenme: 2019.03.03 02:14 - Bursa Bölge
A
Bursa'da amcasının oğullarını pompalı tüfekle vurdu
02:52 Bursa'da amcasının oğullarını pompalı tüfekle vurdu

İLGİLİ VİDEO

Bursa'da amcasının oğullarını pompalı tüfekle vurdu

Olay, Bursa'nın Osmangazi İlçesi Veysel Karani Mahallesinde meydana geldi. Hurdacılık yapan Yıldırım E., amcasının oğulları olan İsa E. ve Bayram E. isimli iki kardeş iş ve rekabet yüzünden dün sabah tartışmaya başladı.

Diğer esnafların tartışar akrabaları görünce araya girerek kavgayı ayırdı. Ardından akşam saatlerinde alkol aldığı iddia edilen Yıldırım E., aracında bulunan pompalı tüfeği alarak İsa E. ve Bayram E.'nin bulunduğu dükkana gitti.

Dükkan önünde bağıran Yıldırım E. önce dışarıya çıkan ağabey İsa E.'yi sırtından ve kolundan daha sonra kardeş Bayram E.'yi kolundan pompalı tüfekle vurarak yaralayarak olay yerinden kaçtı. Silah seslerini duyan çevredeki vatandaşlar polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen 112 ekipleri yaralı 2 kardeşe ilk müdahaleyi yaptıktan sonra Muradiye Devlet Hastanesine kaldırdı. Cinayet Büro Amirliği ekipleri, şüpheli Yıldırım E.'yi kısa süre içerisinde olay yerine yakın bir dükkan içerisinde saklanırken yakaladı.

Yaralı kardeşlerinin hayati tehlikesinin olmadığı öğrenilirken, polis ekipleri olay ile ilgili soruşturma başlattı.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2019.03.03 01:50 - Son Güncellenme: 2019.03.03 02:14 - Yasin Yüksel
A