Bursa'da alkollü sürücüyü gaspettiler

Bursa'da alkollü sürücüyü gaspettiler

Bursa'da, aracıyla seyir halindeyken kimliği belirsiz kişilerce parasının gasp edildiğini belirten alkollü sürücü Uludağ Şehit Şerafettin Yılmaz Polis Merkezi Amirliği'ne giderek gaspçılardan şikayetçi oldu.

2014.12.25 14:08 - Son Güncellenme: 2014.12.25 14:10 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Bursa'da alkollü sürücüyü gaspettiler

Polis merkezinde ifade veren M.M., "Aracımla giderken alkollü olduğum için az ileride trafik olduğunu görerek aracımı durdurdum. Bu sırada aracımın kapısını tanımadığım 3 kişi açtı. Önce beni darp ettiler. Para isteyen saldırganlara cebimdeki yaklaşık 200 lirayı verdim. Şahıslar olay yerinden kaçtı." dedi.

Olayla ilgili Cumhuriyet Savcısı soruşturma başlattı.

Öte yandan Yenişehir ilçesinde polise müracaat eden F.P. ise kendilerini 'polis' olarak tanıtan kimliği belirsiz kişiler tarafından 5 bin 400 lira dolandırıldığını söyledi. Olayla ilgili ifade veren F.P., "İşyerime ait telefonu arayan ve kendisini emniyet mensubu ve savcı olarak tanıtan şahısların yönlendirmesi ile bankadaki hesabımdan çektiğim 5 bin 400 lirayı PTT şubesine giderek Ü.A. ismine yatırdım. İşyerime gelen kardeşim K.P. ile konuştuktan sonra dolandırıldığımı anladım." dedi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2014.12.25 14:08 - Son Güncellenme: 2014.12.25 14:10 - HABER MERKEZİ
A