Bursa'da alışveriş merkezinin 3'üncü katından ölüme atladı
Bursa'da psikolojik sorunları olduğu ve tedavi gördüğü öğrenilen 27 yaşındaki E.A, bir alışveriş merkezinin 3'üncü katından atlayarak yaşamına son verdi. Olay anı güvenlik kameralarına da saniye saniye yansıdı.
2017.07.05 11:33 - Son Güncellenme: 2017.07.05 12:28 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
İLGİLİ VİDEO
Bursa'da alışveriş merkezinin 3'üncü katından ölüme atladı
Olay dün saat 22.30 sıralarında merkez Osmangazi İlçesi'ndeki bir alışveriş merkezinde meydana geldi. Psikolojik sorunları olduğu ve tedavi gördüğü öğrenilen E.A, dün gece alışveriş merkezine gitti.

Bir süre alışveriş merkezinde gezen A., birdenbire 3'üncü kattan kendini boşluğa bıraktı. Zemin katta yürüyenlerin önüne düşünce korku ve paniğe neden olan E.A, ağır yaralandı.

Çağırılan ambulansla özel bir hastaneye kaldırılmak istenen A.'nın yolda duran kalbi tekrar çalıştırıldı. A., götürüldüğü hastanede doktorların müdahalesine rağmen tekrar yaşama döndürülemedi. A.'nın cesedi Cumhuriyet savcısının talimatıyla otopsi yapılmak üzere Bursa Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.

E.A.'nın alışveriş merkezinde kendini boşluğa bıraktığı anlar güvenlik kameralarına yansıdı. A.'nın 3'üncü katta gezerken birden korkuluklara yönelerek kendini boşluğa bıraktığı ve zemin katta yere çakıldığı görülürken, bir kadının E.A.'nın altında kalmaktan son anda kurtulduğu görüldü.
