Bursa'da 5. Orhangazi Kitap Günleri başladı!
Bursa'nın Orhangazi ilçesinde bu yıl 5.si düzenlenen Orhangazi Kitap Günleri fuarı protokolün katılımı ile yapılan açılış töreni sonrasında başladı. Çok sayıda yazar ve binlerce kitabın yer aldığı fuar 20 Ekim'e kadar kitap severler için açık olacak.
2024.10.14 11:21 - Son Güncellenme: 2024.10.14 11:27 - Bursa Bölge - FATİH MISIR
FATİH MISIR / BURSADA BUGÜN
Bursa Orhangazi'de daha önce 4 yıl boyunca gerçekleşen kitap günlerinin 5.si Kültür ve Gençlik Merkezi'nde kapılarını açtı.
Yaklaşık 1 hafta sürecek olan 5. kitap günleri için yapılan açılış törenine İlçe Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu, Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, İlçe Jandarma Komutanı Selim Kurtoğlu, ilçe Milli Eğitim Müdürü Erol Şanlıtürk, AK Parti ilçe Başkanı Gökhan Ulusu, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.
Türkiye'nin birbirinden değerli yazarları ile onlara ait yüzlerce kitapların sergilendiği fuara ilk günden ilgi yoğun olurken, açılış sonrası kitap standlarını gezen ilçe protokolü yazarlardan sergilenen kitaplar hakkında bilgiler aldı.
Öne Çıkan Galeriler

Öne Çıkan Videolar
-
02:20
-
02:15
-
01:06
-
02:06
-
01:46
En Çok Okunanlar
- Bursalılar dikkat: 21 Mart Bursa'da...
- Cumhurbaşkanı Erdoğan bizzat imzaladı!...
- Ekrem İmamoğlu için Saraçhane'de...
- Bursa Emek'te satılacak! AVM ve metro...
- İzmir'in ardından Ankara'da da 5 gün...
- Meteoroloji'den Bursa'ya yağış ve sıcaklık...
- BİM, bir marketini bağımsız bir şirket...
- Bebeğini emzirirken eşi tarafından...
- Küçük kız çıplak ve sağ tarafı parçalanmış...
- Mecliste kavga çıktı emekli ikramiyesi...
- Gözaltındaki İmamoğlu'nu bekleyen 4 senaryo!
- İçişleri Bakanı Yerlikaya: Halkı sokağa,...
- Bursa'da acı haber! İtfaiye eri şehit...
- Bursa'da maç günü trafiğini azaltacak proje!
- Bursa'da kumpas: Ateş açıp kaçtılar!