Bursa'da 22.02'de ünlü akını ve MFÖ rüzgarı
Bursa'nın eğlence dünyasına bomba gibi giren 22.02 Trio, Görükle'de MFÖ üçlüsünün muhteşem konseriyle açıldı. Açılışa ünlü oyuncu ve sanatçılar da akın etti.
2014.02.08 12:24 - Son Güncellenme: 2014.02.08 12:36 - Magazin - HABER MERKEZİ
İLGİLİ VİDEO
Bursa'da 22.02'de ünlü akını ve MFÖ rüzgarı
Mesut DEMİR-Ersel NALBANT/BURSADABUGUN.COM
Bursa'nın eğlence dünyasına bomba gibi giren 22.02 Trio, Görükle'de MFÖ üçlüsünün muhteşem konseriyle açıldı. Açılışa ünlü oyuncu ve sanatçılar da akın etti.
22.02'DE MFÖ RÜZGARI ESTİ
Altın Ceylan ortaklarından Çetin Ceylan ile Polat Yağcı'nın ortak olarak Görükle'de açtığı 22.02 Trio, konser alanı, VIP bölümleri ve teras katıyla Bursa gecelerinin vazgeçilmez mekanı olacağını gösterdi. Açılışını Mazhar Alanson, Fuat Güner ve Özkan Uğur'dan oluşan MFÖ Türk Pop ve Rock müzik grubunun muhteşem konseriyle start alan konser dizisi, ünlü sanatçıları da beraberinde getirecek. Mazhar Alanson, Fuat Güner ve Özkan Uğur'dan oluşan MFÖ, Bursalılara unutulmaz bir konser verirken, mekanı tıklım tıklım dolduran Bursalılar, gecenin ilerleyen saatlerine kadar doyası eğlendi.
ÜNLÜ OYUNCU 22.02'YE HAYRAN KALDI
Açılışı renklendiren ünlü oyuncu Tolgahan Sayışman, Selen Soyder ile geldiği 22.02 Trio'da magazin muhabirlerinin sorularını yanıtladı. 22.02 Trio'nun Bursa'ya renk katacağını belirten ünlü oyuncu Tolgahan Sayışman, "Harika bir mekan olmuş. Polat da böyle bir mekana ihtiyaç olduğunu düşünüyordu. Bursa bu mekan için bir başlangıç oldu. Başka illerde de 22.02'yi göreceğimizi düşünüyorum. Polat benim çok yakın dostum. Ona destek vermek için geldik. Güzel bir gece olacak. Arkadaşlarımızın her zaman yanındayız. Çok fazla gecelere çıkan biri değilim ancak bu gece çok özel bir isim sahne alıyor. MFÖ grubu, benim hayranı olduğum bir grup. Bu konseri kaçırmak istemedim" dedi.
4 yıl boyunca Lale Devri dizisinde Selen Soyder ile karı kocayı canlandırdıklarını ifade eden Tolgahan Sayışman, "Bundan sonra dizi projesi kolay kolay karşımıza geleceğini düşünmüyorum. Belki sinema filmi olabilir. Aynı yerde birlikte tekrar oynamanın doğru olmayacağını da düşünüyoruz" diye konuştu.
GRUP MANGA SİNGLE İLE GELİYOR
Açılışı renklendiren ünlü isimler arasında Manga Grubunun solisti Ferman Akgül ve Özgür Can Öney de yer aldı. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Ferman Akgül ve Özgür Can Öney, mekanın renkli bir görünüm sergilediğini belirterek, "Polat'ın kötü bir iş yapması zaten mümkün değil. 4 4'lk bir yer olmuş. Bursa, eğlence kültürüyle, seyircisiyle önemli bir ilimiz. 22.02'de Bursa'ya yakışan bir mekan olmuş" dedi.
14 Şubat Sevgililer Günü'nde bir single çıkaracaklarını hatırlatan Ferman Akgül ve Özgür Can Öney, "Aslında tam single değil, albümün ilk parçasını paylaşacağız. Şarkının adı, 'Fazla aşkı olan var mı?'.
Bundan sonra hemen yeni albüm de gelecek. Bursa'da 22.02'de de en kısa zamanda sahne alacağımızı düşünüyorum" şeklinde konuştu.
FATİH ERKOÇ'TAN YENİ ALBÜM
Ünlü sanatçı Fatih Erkoç ise, 22.02'nin Bursa'ya renk katacağını dile getirerek, "Çok özel konserleri izlemek isteyenler için muhteşem bir mekan. Fırsat buldukça ben de gelmeye çalışacağım. Bakarsınız ileride benim de bir konserim olur. 21 Şubat'ta Merinos'ta Akustik Quartet konserim var. Bunun dışında bir çocuk şarkıları hazırlıyorum. Çocuklara yönelik 20-25 tane eğitimde kullandığım şarkı var. Albüm çizgisinde şuanda ikinci bir Türk Sanat Müziği albümü yapacağız. Kopenhang'a bir konserimiz olacak. Müzik içerisinde çalışmalar devam ediyor" dedi.
ÜNLÜLER BURSALILARLA 22.02'DE BULUŞACAK
8 Şubat Cumartesi akşamı Grup Seksendört konseriyle devam edecek olan 22.02 Trio'da 14 Şubat Cuma akşamı Levent Yüksel, 15 Şubat Cumartesi akşamı ise, Koray Candemir ve Harun Tekin'den oluşan DJ gecesi yaşanacak.
21 Şubat Cuma akşamı Bedük'le coşacak olan Bursalılar, 22 Şubat Cumartesi akşamı 22.02'de Hande Yener'le Görükle'yi sallayacak. 28 Şubat'ta Leman Sam, 1 Mart'ta da Emre Aydın'ı Bursalılarla buluşturacak olan Bursa gecelerinin yeni gözdesi 22.02 Trio, ünlülerin akın edeceği bir mekan olarak öne çıkacak.
İLGİLİ GALERİ