Bursa'da 15 Temmuz Demokrasi ve Birlik günü şehitlikte anıldı 

Bursa'da 15 Temmuz Demokrasi ve Birlik günü şehitlikte anıldı 

Bursa Valiliği, 15 Temmuz Demokrasi ve Birlik Günü için gerçekleştireceği programlara Hamitler mezarlığını ile başladı. Bursa Valisi Mahmut Demirtaş ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey daha sonra Pınarbaşı Şehitliği'ne ziyaret gerçekleştirdi.

2024.07.15 10:48 - Son Güncellenme: 2024.07.15 11:32 - Bursa Bölge - MAHMUT VURAL
A
Bursa'da 15 Temmuz Demokrasi ve Birlik günü şehitlikte anıldı 

MAHMUT VURAL - CEREN SÜMBÜL / BURSADA BUGÜN 

Bursa Valiliği, 15 Temmuz Demokrasi ve Birlik Günü için bir dizi program düzenleyecek. İlk olarak Hamitler mezarlığı ile başlayan program Pınarbaşı Şehitliği ziyareti ile devam etti.

Yapılan ziyaretlere Bursa Valisi Mahmut Demirtaş, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, AK Parti Bursa Milletvekili Refik Özen ve AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan katıldı.

Bursa Valisi Mahmut Demirtaş, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ve protokol ilk olarak Hamitler Şehitliği'ne gitti. Ardından Pınarbaşı Garnizon Şehitliği'ni ziyaret eden protokol sunumu daha sonra şehitlerin mezarlarına karanfil bıraktı.

Bursa'da 15 Temmuz'a özel sergi açılışı yaptı 

 

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2024.07.15 10:48 - Son Güncellenme: 2024.07.15 11:32 - MAHMUT VURAL
A