Bursa'da 100 polisin katıldığı huzur uygulaması! İşte denetimlerin bilançosu...
Bursa'nın Mudanya ilçesinde polis ekiplerinin 100 personelle gerçekleştirdiği kapsamlı huzur uygulamasında, ilçenin farklı noktalarında denetimler yapıldı. Kontrollerde trafik kurallarını ihlal eden sürücülere toplam 35 bin lira idari para cezası uygulanırken, 1 havalı tabanca ele geçirildi.
2026.07.23 10:12 - Son Güncellenme: 2026.07.23 11:03 - Bursa Bölge - DHA
İLGİLİ VİDEO
Bursa'da 100 polisin katıldığı huzur uygulaması! İşte denetimlerin bilançosu...
Mudanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri ve Motosikletli Polis Timleri tarafından ilçe genelinde geniş kapsamlı huzur uygulaması gerçekleştirildi.
Vatandaşların güvenliğini sağlamak ve kamu düzenini korumak amacıyla düzenlenen denetimlere 100 polis katıldı. Ekipler, eş zamanlı olarak ilçenin giriş ve çıkışları başta olmak üzere ana arterlerde, park ve bahçelerde ve umuma açık işletmelerde kontroller gerçekleştirdi.

Uygulama kapsamında şüpheli görülen kişilerin Genel Bilgi Toplama (GBT) sorgulamaları yapılırken, araçlarda da detaylı aramalar gerçekleştirildi. Trafik ekiplerinin de destek verdiği denetimlerde, kurallara uymadığı ve araç belgelerinde eksiklik bulunduğu tespit edilen sürücülere toplam 35 bin lira idari para cezası kesildi.
Denetimler sırasında ekiplerin gerçekleştirdiği aramalarda 1 havalı tabanca ele geçirildi. Ayrıca mevzuata aykırı faaliyet gösterdiği belirlenen 1 umuma açık işletme hakkında da idari işlem uygulandı.

Polis ekiplerinin Mudanya genelindeki huzur ve güvenlik denetimlerinin önümüzdeki günlerde de devam edeceği bildirildi.