Bursa Büyükşehirli Efelere kupa öncesi kahvaltı morali

Bursa Büyükşehirli Efelere kupa öncesi kahvaltı morali

Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Voleybol takımı, 17-19 Ekim tarihlerinde İzmir'de mücadele edeceği TSYD Kupası yolculuğu öncesi moral depoladı.

2019.10.17 14:53 - Son Güncellenme: 2019.10.17 14:55 - Bursa Bölge
A
Bursa Büyükşehirli Efelere kupa öncesi kahvaltı morali

Bu sezon AXA Sigorta Efeler Ligi'nde mücadele edecek olan Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Voleybol takımı 17- 19 Ekim tarihlerinde oynanacak TSYD Kupası için İzmir'e hareket etti. Yolculuk öncesi kahvaltı organizasyonunda buluşan Efeler'e yönetim kurulu üyeleri Murat Mestan, Muhittin Bilici ve Kulüp Müdürü Yüksel Arslan eşlik etti.

Büyükşehir Belediyespor Kulübü Voleybol Baş Antrenörü Fazıl Demirci, kahvaltı organizasyonundan dolayı Gökhan Dinçer'e teşekkür etti. Yapılan organizasyonun yolculuk öncesi moral olduğunu belirten Demirci, "Bu kahvaltı takımımız adına güzel bir jest oldu. Yöneticilerimiz, teknik heyet, sporcularımız bir arada olduk. Yolculuk öncesi moral depoladık. Yeni sezon öncesi İzmir'de son hazırlık turnuvası olan TSYD Kupası'nda önemli rakiplerle mücadele edeceğiz. Daha önce oynadığımız hazırlık karşılaşmalarında yine önemli rakiplerle oynadık. Özellikle Fenerbahçe ile oynadığımız hazırlık maçında ilk defa 3 yabancı oyuncumuz birlikte oynadı. O maçta zaman zaman güzel işler yapsak da istediğimiz sonuç ortaya çıkmadı. Bu turnuvada ilk gün Galatasaray, ikinci gün Arkas ve üçüncü gün İstanbul BBSK takımlarıyla oynayacağız. Bu üç takım da çok ciddi ve önemli takımlar.  Kendimizi sınamak için önemli bir turnuva. Bütün oyuncularımızı oynatacağız. Son durumumuzu göreceğiz. Oyuncularımız içinde iyi bir sınav olacak, onlar da kendilerini test edecekler. Eksiklerimizi tespit edip sezon öncesi son rötuşlarımızı yapacağız" ifadelerini kullandı.

Büyükşehir Belediyespor Kulübü yönetim kurulu üyesi, aynı zamanda işletme sahibi Gökhan Dinçer ise "Voleybol takımımız geçen sezon şampiyon olarak Efeler Ligi'ne adını yazdırdı. Geçen sezon olduğu gibi bu sezonda Bursa'yı en iyi şekilde temsil edeceklerine eminim. Önce, oynayacakları TSYD Kupası maçlarında, ardından bu sezon mücadele edecekleri AXA Sigorta Efeler Ligi'nde başarılar dilerim" diye konuştu.

Kahvaltının ardından Büyükşehir Belediyespor Kulübü yönetim kurulu üyeleri Murat Mestan ve Muhittin Bilici, Gökhan Dinçer'e forma hediye etti.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2019.10.17 14:53 - Son Güncellenme: 2019.10.17 14:55 - Gülcan Tekin
A