Bursa Büyükşehir'de imzalar atıldı!

Bursa Büyükşehir'de imzalar atıldı!

BURSA Büyükşehir Belediyespor Kulübü Bayan Voleybol Takımı'nın yabancı oyuncuları Mia Jerkov ve Ana Tiemi Takagui, tekrar sözleşme imzalayarak, Bursa'da kaldı.

2013.04.15 14:05 - Son Güncellenme: 2013.04.15 14:06 - Spor
A
Bursa Büyükşehir'de imzalar atıldı!

CEV KUPASINA KATILACAK

Geçtiğimiz yıl ikinci ligde sergilediği başarılı performansın ardından bu yıl Acıbadem Bayanlar Voleybol 1'inci Ligi'nde başarılı sezon geçiren ve Avrupa Bayanlar CEV Kupası'nda Türkiye'yi temsil edecek olan iki takımdan biri olan Bursa Büyükşehir Belediyespor iç transfere başladı. Yabancı oyuncular Mia Jerkov ve Ana Tiemi Takagui ile anlaşmaya varan Büyükşehir Belediyespor Kulübü, başarılı iki oyuncu ile yeniden sözleşme imzaladı.

1'ER YILLIK İMZA ATILDI

İmza törenine Bursa Büyükşehir Belediyespor Başkan Yardımcısı İlhan Satık ve Voleybol Şube Sorumlusu Taha Aydın'ın da katıldığı törende Mia Jerkov ve Ana Tiemi Takagui bir yıllık sözleşmeye imza attı. Diğer kulüplerin de transfer listesinde olan Mia Jerkov ve Ana Tiemi Takagui, Bursa'yı çok sevdiklerini, Büyükşehir Belediyespor forması ile Avrupa'da ve ligde önemli başarılara imza atmak istediklerini söyledi.

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2013.04.15 14:05 - Son Güncellenme: 2013.04.15 14:06 - Yağmur
A