Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Bozbey'den başsağlığı mesajı
Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nden havalanan ambulans helikopter, hastane bahçesine düşerken ilk belirlemelere göre, 4 kişinin hayatını kaybettiği belirtildi. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Bozbey, hayatını kaybedenlere başsağlığı diledi.
2024.12.22 11:28 - Son Güncellenme: 2024.12.22 11:29 - Bursa Bölge - SOSYAL MEDYA
Kaza ihbarının ardından bölgeye çok sayıda sağlık ve arama kurtarma ekibi sevk edildi. Ekipler kaza yerinde çalışmalarını sürdürürken, ilk belirlemelere göre, 4 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, sosyal medya hesabından, Muğla'daki helikopter kazasında hayatını kaybedenlere başsağlığı diledi.
Başkan Bozbey'in paylaşımı şu şekilde;
Muğla'da bir ambulans helikopterin hastaneye çarparak düşmesi sonucu hayatını kaybeden 4 vatandaşımıza Allah'tan rahmet, ailelerine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum.
