Bursa Bisiklet Festivali start aldı

Bursa Bisiklet Festivali start aldı

Bursa Büyükşehir Belediyespor ile Yeşil Pedal Spor kulübü işbirliği ile bu yıl 3'üncüsü düzenlenen ve üç gün devam edecek olan Bursa Bisiklet Festivali bugün Tophane Saat Kulesi önünde verilen start ile başladı.

2015.08.14 14:46 - Son Güncellenme: 2015.08.14 14:46 - Spor - HABER MERKEZİ
A
Bursa Bisiklet Festivali start aldı
02:27 Fay hattında 1500 kilometre pedal çevirdiler

İLGİLİ VİDEO

Fay hattında 1500 kilometre pedal çevirdiler

22 İLDEN 200 SPORCU

22 ilden 220 sporcunun katıldığı Bursa Bisiklet Festivali'nin start törenine Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü başkanvekili İlhan Satık, Yeşil Pedal Spor Kulübü Başkanı Yalçın Ataylar ve yetkililer katıldı.

Tophane saat meydanındaki başlama töreninde konuşan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanvekili İlhan Satık yaptığı konuşmada amaçlarının bu festival ile Bursa dışından gelen konuklara Bursa'nın tarihi yerlerini ve güzelliklerini tanıtmak ve bisiklet sporunu sevdirmek olduğunu belirtti. Satık "3 gün sürecek olan Bisiklet Festivaline Bursa dışından gelen tüm katılımcılara teşekkür ediyor ve başarılar diliyorum" dedi.

Bursa Büyükşehir Belediyespor, Yeşil Pedal Spor Kulübü tarafından sponsor olan firmalara plaket verildi. Mehter takımının katıldığı Bisiklet Festivalinin startını Tophane meydanında İlhan Satık verdi.

Bisikletçilerin özellikle tarihi kapalı çarşıdan geçerken verdikleri görüntüler büyük ilgi uyandırdı.

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2015.08.14 14:46 - Son Güncellenme: 2015.08.14 14:46 - HABER MERKEZİ
A