Bursa Baharat'a yoğun ilgi! (ÖZEL HABER)

Bursa Baharat'a yoğun ilgi! (ÖZEL HABER)

Pandemi döneminde enfeksiyon riskinden korunup, bağışıklık sistemlerini güçlendirmek isteyenler aktarlara koşuyor. Bursa Baharat'ta 4 bine yakın ürün çeşidiyle Bursalılara hizmet veriyor.

2020.11.04 09:05 - Son Güncellenme: 2020.11.04 09:52 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Bursa Baharat'a yoğun ilgi! (ÖZEL HABER)
03:44 Bursa Baharat'a yoğun ilgi! (ÖZEL HABER)

İLGİLİ VİDEO

Bursa Baharat'a yoğun ilgi! (ÖZEL HABER)

GÜLNAME PAÇA / BURSADA BUGÜN

Pandemi sürecinde bağışıklıklarını güçlendirmek isteyenlerin ilk tercihi aktarlar oluyor.

Bursa'da 23 senedir hizmet veren Bursa Baharat'ta 4 bine yakın ürün çeşidi bulunuyor.

Aktar Gökhan Öziş, "23 senedir bu işle uğraşmaktayım. Üçüncü kuşak olarak 1960 yılından beri bu işi devam ettirmekteyiz. Bursa Baharat ise daha sonradan benim kurmuş olduğum bir marka. 20 senelik bir geçmişi var. Sonrasında tescilleri alındı ve ilk şubemizi 8 sene önce Beşevler'e açtık. Şimdi de Özlüce'de hizmet vermekteyiz. İki şubemizde de aşağı yukarı 4 bin ürünümüz mevcut. Baharat, aktariye, kuruyemiş, gıda takviyeleri, bitkisel yağlar gibi bütün ürünler mevcut. Yani sorduğunuz herhangi bir ürün için yok deme gibi bir lüksümüz yok aslında" dedi.

"KORONAVİRÜS HASTALIĞINDA İYİLEŞME SÜRECİNİ HIZLANDIRAN BİR ÜRÜN"

"Koronavirüse karşı bitkisel tedavi yöntemleriyle vücuttaki mikropları arındırıp, bağışıklık sistemimizi kuvvetlendirmek gerçekten mümkün" diyen Gökhan Öziş, "Havaların soğumasıyla birlikte grip, soğuk algınlığı, virüs belirtileri birbirine karışmış durumda. Bunun için tabi ki güçlü bir bağışıklık sistemi gerekiyor. Bunun en başında bitkisel kış çayımız geliyor. Kendi hazırladığımız, kendimize has bir kış çayımız var. Bitkileri kendimiz çekiyoruz. İnsanlar hem zevkle içiyor, hem de bağışıklık sistemini ciddi derecede güçlendiriyor. Bunun yanında çok eskiden beri satmakta olduğumuz astım, bronşit, koah hastalarına verdiğimiz bitkisel içerikli bir macunumuz var. Bu ürün şu anda koronavirüs hastalığında iyileşme sürecini hızlandıran bir ürün. Günde üç defa balla karışık olduğu için direkt yutarak değil, emerek tüketirsek kana karışacağı için daha çok etki alıyoruz. Aç karnına bitkilerin her zaman kana karışması daha hızlıdır. Bir ürünümüz daha var. Son zamanlarda yağlar bir hayli revaçta. Bunun içerisinde kekik yağı, nane yağı, propolis, portakal yağı, karanfil yağı mevcut. Bunu gün içerisinde aklımıza geldiğinde ağzımıza ikişer defa sıktığımızda, bademciklere alınan virüsün akciğerlere inmesine engel oluyor. Gerçekten çok etkili bir ürün. Kış çayımız 20 lira, macun 50 lira, sprey de 40 lira" ifadelerine yer verdi.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2020.11.04 09:05 - Son Güncellenme: 2020.11.04 09:52 - HABER MERKEZİ
A