Bursa Anne- Çocuk Festivali yoğun ilgi gördü! (ÖZEL HABER) 

Bursa Anne- Çocuk Festivali yoğun ilgi gördü! (ÖZEL HABER) 

Parkora'nın ev sahipliğini yaptığı, Esra İlknur Ünlüoğlu ve Aylin Yapıcı'nın organizasyonu üstlendiği Anne-Çocuk Festivali birbirinden kaliteli markalar ve tasarımcıların yer aldığı sosyal sorumluluk projesiyle Bursalılar tarafından yoğun ilgiyle karşılandı. 

2021.10.23 11:55 - Son Güncellenme: 2021.10.23 22:07 - Bursa Bölge
A
Bursa Anne- Çocuk Festivali yoğun ilgi gördü! (ÖZEL HABER) 

SEMA ÜSTÜNTAŞ- ESLEM ERSEN / BURSADA BUGÜN 

Bursa Anne- Çocuk Festivali Parkora'da 22-23-24 Ekim tarihleri arasında Biltekin Gayrimenkul, Voda Life ve Tunçsiper Okulları'nın sponsor destekleriyle gerçekleştirildi. 
Organizasyon kapsamında standlardan elde edilen tüm gelir, Meller Eller Platformu'na bağışlanacaktır. 

"150 AİLENİN KIŞLIK ERZAK VE GİYİM İHTİYAÇLARINA DESTEK OLACAĞIZ" 

Esra İlknur Ünlüoğlu ve Aylin Yapıcı, "Özenle hazırlandığımız, komitelerimizin, komite başkanlarımızın ve tüm Melek Eller Platformu üyelerinin canla başla çalışarak hazırlandığımız festivalimizin tarihi geldi çattı. Atölyelerden etkinliklere, konuşmacılardan gösterilere kadar dopdolu içeriği ile rengarenk bir alışveriş festivali sizleri bekliyor. Çocuklarınız için  özenle hazırlanmış birbirinden eğlenceli atölyelerde vakit geçirirken sizler de alışverişin keyfini sonuna kadar çıkartabilirsiniz. Melek Eller Platformu tarafından dağıtımı yapılacak 150 ailenin kışlık erzak ve giyim ihtiyaçlarına destek olmak, çocuklarınızla keyifli bir haftasonu geçirmek için sizleri festivalimize bekliyoruz" şeklinde konuştular.

İlk Fest kapsamında düzenlenen organizasyonun ana sponsorlarından Selçuk Biltekin, "Çorbada bizim de tuzumuz olsun, diyerek bu etkinlikte var olmak istedik. Hem kendi projelerimizi tanıtmak ve bunu yaparken de birilerine fayda sağlayabilmeyi amaç edindik. Melek Eller Platformu'nun hazırladığı güzel etkinlikte olmaktan mutluluk duyuyoruz. Festivalin bugün daha da hareketli geçeceğini düşünüyoruz. Bu tarz etkinliklerin daha sık yapılmasını istiyoruz. Biltekin Gayrimenkul olarak bu tür festivallere her zaman destek sağlamaya devam ediyoruz" şeklinde konuştu. 

Festivalde stand açan Derya Turan, "Biz beş ay önce kurulan bir firma olarak ihraç fazlası ürünler satıyoruz. Melek Eller Platformu'nun çocuklar yararına düzenlediği organizasyonlara koşarak geldik. Düzenlenen İlk Fest ile biz de ilk festivalimize katılmış olduk. Parkora AVM'ye bize destek olduğu için çok teşekkür ediyoruz. Bütün Bursalıları festivalimize bekliyoruz. Havalarda bizden yana güneşli, güzel geçiyor. Herkesi bekliyoruz. Biz kar amacı gütmeyen bir iş için buradayız. Fiyatlar da gayet uygun. Herkes bir çocuğun elinden tutarsa aile sevinir. Bir ailenin sevinmesi toplumun sevinmesi demketir. Bu kapsamda düzenlenen organizasyonu gerçekleştiren Aylin Hanım ve Esra Hanım'a teşekkür ediyoruz" dedi.

Organizasyonda takı aksesuarları satan Gamze Ermiş ve Nuferda Güzel, "Anne çocuk festivali Melek Eller Platformu'na katkıda bulunmak için buradayız. Yeni müşterilerimiz  edinip, kendimizi de bu sayede tanıtma fırsatı elde ettik. Beklediğimizden daha iyi bir ilgi ile karşılaştık. Biz çelik ve gümüş takıları satıyoruz. Aksesuarımızın çoğu 50 liradan başlıyor" şeklinde konuştu.

Organizasyona tüm Bursalıları davet eden Fatih Eşref Ahmet, "Sosyal sorumluluk projesi olarak başlayan bu festival, geliri olmayan aileler için yapılıyor. 29 Ekim haftasında güzel etkinlikler ve nezih, seçkin  markalarla birlikte çocuklarımızı burada ağırlamaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Etkinliğin en güzel yanı sosyal sorumluluk projesi olmasıdır. Bu yüzden işimizi yaparken keyif alıyoruz. İki genç çift tasarımcı olarak küçük, tatlı atölyemizde tasarım ve dikimler yapıyoruz. Sizi de keyifle ağırlayacağımızı bilmenizi isteriz. Etkinlikte fiyat performansı olarak keyifli bir süreç içerisindeyiz. 50 liradan başlayan kadın çocuk giyimlerinin yanı sıra aksesuarda bulunmaktadır. Etkinliğe katılan katılımcıların yapacağı her alışverişin ihtiyaç sahiplerine ulaşabileceğini bilmenizi isteriz" ifadelerini kullandı.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2021.10.23 11:55 - Son Güncellenme: 2021.10.23 22:07 - Sevcan Sarıkaya
A