Burdur'da arkadaşını bıçaklayarak dehşeti yaşatan genç tutuklandı
Burdur'da iki genç arasında yaşanan bıçaklı kavgada yeni bir gelişme yaşandı. Arkadaşını bıçaklayan 17 yaşındaki E.Y. tutuklandı. Yaralı M.S.'nin ise tedavisi devam ediyor.
2026.01.20 16:40 - Son Güncellenme: 2026.01.20 16:41 - Güncel - İHA
Türkiye 'yan bakma' kavgasında öldürülen 17 yaşındaki Atlas Çağlayan'a ağlarken, benzer bir olay da Burdur'da yaşanmıştı.
KAVGA EDERKEN BIÇAKLAMIŞTI
Burdur'da akşam saat 21.00 sıralarında yaşları 17 olan M.S. ile E.Y. arasında henüz bilinmeyen bir sebeple tartışma çıkmıştı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesinin ardından, M.S., E.Y.'yi darp etmişti, E.Y. de yanında getirdiği bıçakla M.S.'yi yaralamıştı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edilmişti.
GENÇLERDEN BİRİ TUTUKLANDI
İki yaralı genç Burdur Devlet Hastanesinde tedavi altına alınmıştı. Korkunç saldırıda yeni bir gelişme yaşandı. Gözaltına alınan E.Y., emniyetteki ifadesinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Yaralı M.S.'nin ise hastanede tedavisin devam ettiği öğrenildi.