Buraya bir de gökyüzünden bakın...
GÖKYÜZÜNDEN fotoğraflanan Bolu Gölcük Tabiat Parkı ile Köroğlu dağlarının zirvesindeki kayak merkezi Kartalkaya güzellikleriyle etkiledi.
2013.12.19 12:26 - Son Güncellenme: 2013.12.19 12:27 - Yaşam - HABER MERKEZİBolu'nun Karacasu Beldesi'nde bulunan Gazelle Resort Otel ile Kartalkaya'da bulunan Grand Kartal Otel'in sahibi Halit Ergül'ün isteği üzerine yamaç paraşütü pilotu Orhan Özgülbaş, Gölcük Tabiat Parkı ile Kartalkaya kayak merkezinin üzerinde çekimler yaptı. Çam ormanları arasında saklı Gölcük Tabiat Parkı'nda buz tutan göl ile karla kaplı ormanların kucaklaşması, Kartalkaya'nın güzelliği fotoğraf karelerine yansıdı.
Gölcük'ün kış aylarında eşsiz bir manzaraya büründüğünü belirten Halit Ergül, "Tesisimizin bulunduğu Gölcük Tabiat Parkı ile kayak merkezi Kartalkaya'yı gökyüzünden görüntülediler. Her iki yerin de kış ayında karla kaplı haliyle yarattığı manzara büyüleyici. Doğa tutkunlarını Gölcük'e, kayak tutkunlarını da Kartalkaya'ya bekliyoruz" dedi.
Öne Çıkan Galeriler
Öne Çıkan Videolar
-
01:18
-
01:36
-
01:23
-
01:46
-
01:46
En Çok Okunanlar
- BURULAŞ duyurdu: Saat sınırlaması olmadan...
- Bursa'da zincirleme kayak kazasında 3 kişi...
- Bursa cumartesi sabahına trafikle uyandı!
- Bursa'nın oto devi Renault için şaşırtan...
- Sosyal medya fenomeni tutuklandı: 100...
- Ünlü şampuan markasında bakteri tehlikesi!
- Bursa'da evinde rahatsızlandı, hastanede...
- İspanya'da telesiyej kazası: 17'si ağır 30...
- Bursa'da polis memuru trafik kazasında...
- Bursa'da Orhaneli yolunu kullanacaklar...
- Usta oyuncu annesini kaybetti!
- Bursa'da BESAŞ'ın Orhangazi'deki ilk satış...
- Bursa'nın İncisi Turizm kapılarını açtı!
- Elektrikli araç sektöründe dikkat çeken...
- Bursalılar, Çalı-Gürsu Metro Hattı...